Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (22 Aralık)

Sıra tabanlı taktiksel rol yapma oyunu sevenlere gelsin...

Tek kuruş ödemeden sahip olduğumuz oyunlar ile bizleri sevindiren Amerika menşeli yayıncı, bugünün ücretsiz oyununu duyurdu. Önümüzdeki yirmi dört saat için Epic Games’in ücretsiz oyunu hangisi olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam Ödülleri 2021 Adayları Belirlendi


Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Mutant Year Zero: Road to Eden Oldu

The Bearded Ladies tarafından geliştirilen ve Funcom tarafından yayınlanan Mutant Year Zero: Road to Eden, on beş ücretsiz oyundan yedincisi oluyor. 2018 yılı içerisinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulan sıra tabanlı taktiksel rol yapma oyunu, 2019 yılında da Switch kullanıcıları ile buluşmuştu.

Fiyatı 89 TL olan Mutant Year Zero: Road to Eden’ı, halihazırda buradan tek kuruş ödemeden kütüphanenize ekleyerek sahip olabilirsiniz. Acele etmenizde fayda var. Çünkü, yarın TSİ 19:00 sıralarında ise yeniden ücretli olacak.

ücretsiz egs oyunu mutant year zero

Mutant Year Zero: Road to Eden Hakkında

İNSAN SONRASI DÜNYAYI KEŞFEDİN

HITMAN ve PAYDAY’in eski tasarımcılarını içeren bir ekipten Mutant Year Zero: Road to Eden, XCOM’un sıra temelli savaşını, gerçek zamanlı gizlilikle ve doğa tarafından geri kazanılan insan sonrası bir dünyanın keşfi ve Mutant’larla buluşturan, taktiksel bir oyun geliyor.

Tabii ki dünya sona eriyor.

Artık bitti ve Dünya üzerinde durgunluk hakim. Doğa, yıkık şehirleri istila etti. Rüzgar boş caddeleri süpürüyor, mezarlıklara dönüştürüyor.
Tüm insanlar ortadan kalktı. Deforme olmuş insansılar ve hayvanların oluşturduğu Mutantlar, kurtuluş veya sadece yiyecek bir şeyler arayışında medeniyetin kalıntıları arasında dolaşıyor. Hayatta kalabilmek için, siz ve arkadaşlarınız Bölgeyi keşfetmek için dışarı çıkmayı göze almalısınız.

Yine de, belki hepsi saçmalık.

TAKTİKSEL SAVAŞ

Mutant Year Zero: Road to Eden, taktiksel strateji bağımlılığınızın en üst düzey çözümüdür. XCOM oyunlarından ilham alan derin, sıra temelli, taktiksel bir savaş sistemine dalın.

İNSAN SONRASI DÜNYAYI KEŞFEDİN

Terkedilmiş şehirlerden, dağılan otoyollardan ve aşırı büyümüş kırsaldan oluşan insan sonrası bir dünyada yolculuğa çıkın. Malzemelerinizi stoklamak ve bir sonraki maceranızı planlamak için, kötü şöhrete ve sorgulanabilir karakterlere sahip neon banyolarıyla bir vaha olan Ark’a bakın.

BİR MUTANT EKİBİNİ KONTROL EDİN

Davranış bozukluğuna sahip bir ördek ve öfke sorunları olan bir domuz; bunlar alıştığınız kahramanlardan değil. Her birinin kendine özgü benzersiz kişiliği, dünyaya ve durumuna olan dengesiz bakış açısıyla, Dux, Bormin, Selma ve diğer birçok karakterle tanışın.

GİZLİCE YAKLAŞMANIN USTASI OLUN

Çatışmalardan kaçınmak veya düşmanları fark etmeden yakalamak için gölgeler arasından gizlice sızın. Gerçek zamanlı gizlilik, size yaklaşmanın tam kontrolünü sağlar: Bir düşman kampına gizlice girin, Mutant ekibini kendi avantajınıza göre konumlandırın ve sürpriz unsurunu elde edin.

MUTASYONLARIN KİLİDİNİ AÇIN

Selma’nın kavrayan sarmaşıkları, Bormin’in Taarruzu ve Dux’ın 120 cm’lik yürüyen, konuşan, arbaletli bir ördek olmasına rağmen düşman dolu bir kampa gizlice girmesini sağlayan esrarengiz kabiliyeti gibi, Mutantlarınız için yeni mutasyonların ve yeteneklerin kilidini açın.

DİNAMİK ÇEVRE

Çevreyi kendi yararınıza kullanın. Projektörlerden uzak durun, görüş hattından gizlenin veya tamamen tahrip olabilir duvarları ve binaları patlatarak ortalığı birbirine katın.

GANİMET, HER YERDE GANİMET

Geçici sapanlardan yüksek güçlü tüfeklere ve şapkalardan polis yeleklerine kadar, Mutantlarınızı önünüzdeki tehlikelere karşı donattığınızdan emin olun. Hiçbir şey, elinde bir karabina, üzerinde çivili metal zırhıyla size doğru hücum eden bir mutant domuz kadar insan sonrası dünyayı simgeleyemez.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bununla birlikte, yarın bu saatlerde dağıtılmaya başlanacak oyun hakkındaki tahmininiz ve beklentiniz nedir? Hangi oyun ücretsiz dağıtılsa sizin için harika olur? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version