Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (21 Aralık)

Dinozor avı başlasın!

Tek kuruş ödemeden sahip olduğumuz oyunlar ile bizleri sevindiren Amerika menşeli yayıncı, bugünün ücretsiz oyununu duyurdu. Önümüzdeki yirmi dört saat için Epic Games’in ücretsiz oyunu hangisi olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Yılbaşı İndirimi Başladı


Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Second Extiction Oldu

Systemic Reaction tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanan ve şu anda Erken Erişim aşamasında olan Second Extinction, on beş ücretsiz oyundan altıncısı oluyor. Bu yılın Nisan ayı içerisinde Xbox Oyun Ön-İzlemesi üzerinden oyuncular ile buluşan kooperatif destekli aksiyon oyunu, Epic Games mağazasına Ekim ayı içerisinde gelmişti.

Fiyatı 40 TL olan Second Extinction’ı, halihazırda buradan tek kuruş ödemeden kütüphanenize ekleyerek sahip olabilirsiniz. Acele etmenizde fayda var. Çünkü, yarın TSİ 19:00 sıralarında ise yeniden ücretli olacak.

ücretsiz egs oyunu second extiction

Second Extiction Hakkında

DEVASA HARİTAYA SAHİP YEPYENİ BİR ÇOK OYUNCULU NİŞANCI OYUNU

Amaç basit: Dünyayı geri almak.
Second Extinction’da en fazla iki arkadaşınla birlikte mutasyona uğramış dinozor sürülerini alt et. Tek başına oynamayı sevenlerin dikkatine: Second Extinction ekip hâlinde oynanacak şekilde tasarlandı. Burada sadece en güçlüler hayatta kalır.

ERKEN ERİŞİM SADECE BAŞLANGIÇ

Erken erişimin amacı da çok basit: Topluluğumuzla birlikte çalışarak mümkün olan en iyi oyunu yapmak.
Topluluğumuzun geliştirme sürecinin önemli bir parçası olabilmesi için geri bildirimlerini net bir şekilde duymak istiyoruz.
Bu tam sürüm olmasa da oyunda ilk günden itibaren dişine (veya pençelerine) göre birçok şey bulacaksın: 6 kahraman, her biri 5 yükseltme kademesine sahip 12 silah ve devasa haritamızın farklı bölgelerinde bulabileceğin özel yan görevlerle birlikte 6 ana görev.

WAR EFFORT’A KATIL, GELECEĞİ ŞEKİLLENDİR

Sloganımız şu: “Oyuncular muharebeleri, topluluklar ise savaşları kazanır.” War Effort, bunu göstermek için biçilmiş kaftan. Devasa haritamızın her bölgesinde benzersiz bir tehdit seviyesi bulunuyor. Bu seviye,
yeterli sayıda oyuncumuz görev ve faaliyetlerde başarılı olursa düşebilir fakat bu sırada dinozorlar da rahat durmayacak. Senin odaklanmadığın diğer bölgelere de onlar saldıracak.
Her hafta topluluk emeklerinin karşılığını alacak veya
başarısızlıklarının sonuçlarına katlanacak. Tehdit seviyesinin kontrolden çıkmasına izin verirsen zorlu bir Emergence Etkinliği seni bekliyor olacak.

Second Extinction diğer eşli nişancı oyunlarına benzemez.

Oyun deneyimini şekillendireceğimiz bu yolculukta sen de yer alacaksın. Verdiğin her geri bildirim ve oynadığın her görev bizim için önemli. Öyleyse daha neyi bekliyorsun? Dünyayı geri alma savaşı şimdi başlıyor.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bununla birlikte, yarın bu saatlerde dağıtılmaya başlanacak oyun hakkındaki tahmininiz ve beklentiniz nedir? Hangi oyun ücretsiz dağıtılsa sizin için harika olur? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version