Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı (2 Haziran)

Önümüzdeki haftanın oyununu bilene on puan...

Bildiğiniz gibi Epic Games mağazasında Epic Mega İndirim Kampanyası devam ediyor. Bu dönemde de GİZEMLİ OYUN adı altında dört oyunun verileceği söylenmişti. İlk ikisi Borderlands 3 ve BioShock: The Collection çıkmış iken, bu hafta için planlanan Epic Games’in ücretsiz oyunu da indirmeye açıldı. Bakalım altından ne çıktı?


İlginizi Çekebilir: Haftanın Yeni GeForce NOW Oyunları (2 Haziran)


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Hangisi Oldu?

Yakın bir zaman önce Epic Games mağazasındaki gizem perdesi açıldı ve altından Wolfenstein: The New Order çıktı. Öncekiler gibi 9 Haziran 2022 Perşembe günü TSİ 18:00 öncesinde kütüphanenize eklemeniz durumunda kalıcı olarak sizin olacak. Önümüzdeki hafta için seçilen oyun, şimdilik son GİZEMLİ OYUN. Bakalım dördüncü bomba olarak hangi oyun ile karşımıza çıkılacak?

ücretsiz egs oyunu wolfenstein

Wolfensteion: The New Order Hakkında

Hikâye odaklı oyunlar yapma konusundaki çalışmalarıyla ünlü deneyimli bir geliştirici grubundan oluşan bir stüdyo olan MachineGames’te geliştirilen Wolfenstein; aksiyon, macera ve birinci şahıs çatışma unsurlarıyla dolu derin bir oyun anlatımı sunuyor.

Heyecanlı, sinematik ve id Software’in id Tech 5 motoruyla çarpıcı ayrıntılar eklenerek işlenen Wolfenstein, oyuncuları Nazi savaş makinesini yerle bir etmeye yönelik kişisel bir görev için Avrupa’ya götürüyor. Direniş savaşçılarından oluşan küçük bir grubun yardımıyla, düşmanın en korunaklı tesislerine sız, yüksek teknoloji kullanan Nazi alaylarıyla savaş ve dünyayı ve daha fazlasını fetheden süper silahların kontrolünü ele geçir.

Aksiyon ve Macera
Wolfenstein’ın nefes kesici içerikleri arasında, Baltık kıyısındaki bir sahil kalesine düzenlenen taarruz, su altı keşfi, oyuncu tarafından kontrol edilen Nazi savaş makineleri ve çok daha fazlası bulunuyor ve tüm bunlar bir araya gelerek keyifli bir aksiyon-macera deneyimi yaratıyor.

Hikâye ve Karakterler
Dinamik aksiyon ve heyecan verici macera anlayışı harmanlanarak unutulmaz karakterlerin yer aldığı yüksek tempolu, inanılmaz sürükleyici bir oyun anlatımı oluşturuldu.

Cephane ve Saldırı
Yıkım araçlarını yükseltmek için gizli araştırma tesislerine ve son derece korunaklı silah depolarına gir. Aşırı büyük Nazi robotları, devasa Süper Askerler (Super Soldiers) ve seçkin hücum birlikleri ile karşılaşırken şiddetli birinci şahıs çatışmasını deneyimle.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version