Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı (19 Mayıs)

Önümüzdeki hafta için de GİZEMLİ OYUN söz konusu...

Epic Games’in ücretsiz oyunu indirmeye açıldı. Geçtiğimiz hafta yapılan açıklama ile bildiğiniz gibi mağaza üzerinden dağıtılacak olan sıradaki oyun, GİZEMLİ OYUN olarak listelenmişti. Sonradan ortaya atılan iddialar, Borderlands 3’ün veya No Man’s Sky’ın ücretsiz olarak oyuncular ile buluşturulacağına işaret edilmişti. Peki bu iddia nihayete erdi mi? Halihazırda hangi oyun dağıtılmaya başlandı? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Vanguard Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabiliyor


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Borderlands 3!

Amerika menşeli yayıncı bu defa bir oyunu ücretsiz olarak dağıtıyor, ama kaliteli bir oyunu dağıttığını söyleyebiliriz. 309 TL değerindeki Borderlands 3 oyununa ücretsiz sahip olabilmek için, 26 Mayıs 2022 Perşembe günü TSİ 18:00 öncesinde kütüphanenize eklemeniz gerekiyor. Önümüzdeki haftanın oyunu da bir diğer GİZEMLİ OYUN olacak. Kim bilir, belki de sırada No Man’s Sky vardır.

ücretsiz egs oyunu borderlands 3

Borderlands 3 Hakkında

Orijinal nişancı-yağmacı, sayısız silah ve tamamen yeni kargaşa dolu maceralarıyla geri dönüyor! Her biri kapsamlı yetenek ağacına, yeteneklere ve özelleştirmelere sahip Borderlands’in en iyi hazine avcısı kabadayıları olan dört yepyeni Mahzen Avcısından biri olarak yeni dünyaları ve düşmanları yakıp yıkın. Çılgın düşmanlarla çarpışmak, bir sürü yağma yapmak ve evinizi galaksideki en acımasız tarikat liderlerinden kurtarmak için tek başınıza veya arkadaşlarınızla oynayın.

KARGAŞA DOLU HEYECAN FIRTINASI

Fanatik Calypso Twins’in haydut klanları birleştirmesini ve galaksinin sınırsız gücüne ulaşmasını engelle.

SENİN MAHZEN AVCIN, SENİN OYUN STİLİN

Her biri benzersiz yeteneklere, oyun stillerine, kapsamlı yetenek ağaçlarına ve tonlarca kişiselleştirme seçeneğine sahip dört olağanüstü Mahzen Avcısından biri olun. Tüm Mahzen Avcıları tek başlarına harika kargaşa yaratabilir ama birlikte olduklarında durdurulamazlar.

ŞARJÖRÜ DOLDUR VE YAĞMALA

Sayısız silah ve araçlarla her savaş yeni donanım toplamak için bir fırsat. Kendiliğinden ilerleyen kurşun kalkanlarına sahip ateşli silahlar? Var. Ateş saçan volkanlara neden olan tüfekler? Tabii ki. Sözlü hakaretlerde bulunurken çıkan bacaklarıyla düşmanları kovalayan silahlar mı? Evet, o da var.

YENİ BORDERLANDS

Pandora’nın ötesinde, araştırılacak benzersiz ortamlara ve yok edilecek düşmanlara sahip yeni dünyalar keşfedin. Saldırgan çöllerde dolaşın, savaşın yıprattığı şehir manzaralarında savaşın, ölümcül nehir kollarında gezinin ve daha fazlasını yapın!

HIZLI VE SORUNSUZ CO-OP

Seviyenizden veya görev ilerlemesinden bağımsız olarak çevrimiçi ya da bölünmüş ekran co-op’ta istediğiniz zaman istediğiniz kişilerle oynayın. Düşmanları ve zorlukları takım olarak alt edin ancak yalnızca sizin olan ödüller kazanın. Yağmalananların üzerinde herkesin payı var.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

 

Exit mobile version