Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı (16 Haziran)

Önümüzdeki hafta yine iki oyun verilecek...

Epic Games’in ücretsiz oyunu indirmeye açıldı. Dört gizemli oyunun ardından, bakalım bu hafta hangi oyunu tek kuruş ödemeden indirebileceğiz? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Amazon Prime Day Kapsamında 30 Oyun Dağıtacak


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Supraland

Geçtiğimiz hafta içerisinde verilen detaya göre, önümüzdeki yedi gün boyunca Supraland oyununu ücretsiz olarak indirebileceğiz. 23 Haziran 2022 Perşembe günü TSİ 18:00 öncesinde kütüphanenize eklemeniz durumunda ise kalıcı olarak sizin olacak. Önümüzdeki hafta için seçilen oyunları ise A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition ve Car Mechanic Simulator 2018.

ücretsiz egs oyunu supraland

Supraland Hakkında

Supraland, bir Birinci Şahıs Metroidvania Bulmaca oyunudur. Başlıca ilham kaynakları Zelda, Metroid ve Portal’dır.
Supraland, oyuncunun zeki olduğunu varsayar ve bağımsız olarak oynamasına izin verir. Hikâye minimaldir, sana ulaşmaya çalışacağın kapsamlı bir hedef sunar ve ardından seni özgür bırakır. Çocuklara uygun görsellere rağmen, oyunun ana hedef kitlesi deneyimli oyunculardır. Oynama Süresi: ortalama 12-25s

Metroidvania

Birbirine bağlı büyük bir dünyayı keşfe çıkacaksın. Burada yolların çoğu ilk başta geçilemez durumdadır, ama zamanla bu engellerin üstesinden gelmeni sağlayacak yeni beceriler kazanırsın. Supraland tasarımının temel taşlarından biri, farklı kullanım yöntemleriyle oyuncuları şaşkına çevirecek çok yönlü beceriler yaratmaktı. Becerilerini birleştirirsen, olasılıklar daha da artar.

Araştırma

Oyunun çoğu, sırları açığa çıkarmak için sandbox dünyasını keşfetmekle ilgilidir. Sık sık sınırların dışına çıkmak ve seviye tasarımcısını yenmek üzere olduğunu düşüneceksin, ama tam o noktada, çok değerli bir yükseltme içeren bir sandığın seni beklediğini göreceksin. Supraland senin yaşamından ayırdığın zamana saygı duyar ve oyun süresini sonu gelmeyen anlamsız toplanabilir ögelerle şişirmez.

Bulmaca-Tasarım

Oyunun daha derinlerine indikçe daha önce hiçbir yerde görmediğin yaratıcı bulmacalarla daha fazla karşılaşacak ve durup hangi becerilere sahip olduğunu ve bunları başka bir şekilde nasıl kullanabileceğini düşünmek durumunda kalacaksın. Diğer oyunlardan önceden bildiğim bulmaca türleri tasarım sürecinde hemen reddedildi. Ve benim için önemli olan, bir bulmacanın ardındaki ana fikri kavradığında sıkıcı, sinir bozucu bir çözüm yöntemi uygulamak zorunda kalmadan onu neredeyse hemen çözebilecek olmandır.

Dövüş

Dövüş mekanikleri; Unreal, Doom ve Quake gibi eski tarz, yüksek tempolu nişancı oyunlarından esinlenerek, silahların şarjörünü yeniden doldurmaya kafa yormana gerek kalmadan, hücum eden düşman ordularına aralıksız ateş ederken yüksek hızla hareket etmeyi ve zıplamayı teşvik eder.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version