Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (10 Şubat)

Birçok türü bir araya getiren keyifli bir oyun sizleri bekliyor!

Amerika menşeli yayıncı, dijital PC oyunu sattığı mağazası üzerinden dağıtacağı yeni ücretsiz oyunu duyurdu. Önümüzdeki yirmi dört saat için Epic Games’in ücretsiz oyunu hangisi olacak? Aksiyon, macera, rol yapma oyunu ve hayatta kalma türlerini sevenler için kaliteli bir yapımı kütüphanenize ekleyebileceksiniz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Riders Republic Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabilecek


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Windbound

Geçtiğimiz hafta yapılan duyuru bağlamında 5 Lives Studios tarafından geliştirilmiş ve Deep Silver tarafından da yayınlanmış olan Windbound, önümüzdeki yedi gün boyunca Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek. Aksiyon, macera, rol yapma oyunu ve hayatta kalma türlerini bir araya getiren oyunu, 17 Şubat 2022 Perşembe günü TSİ 19:00 öncesinde kütüphanenize eklerseniz, kalıcı olarak sizin olacak. Önümüzdeki haftanın oyunu ise Brothers – A Tale of Two Sons olarak belirlenmiş durumda.

ücretsiz egs oyunu windbound

Windbound Hakkında

Yasaklı Adalar Seni Çağırıyor, Sırlarını Açığa Çıkar

Gemi kazası sonrası ıssız bir adaya düştün. Hayatta kalmak için karayı ve tehlikeli denizleri dolaş, keşfet ve her duruma uyum sağla.
Kara adlı bir savaşçı olarak şiddetli bir fırtınaya yakalandın ve kabilenden ayrı düştün. Teknenden düşerek dalgalı suların merhametine kaldın ve gizemli bir cennet olan Yasaklı Adaların kıyılarına savruldun.
Teknesiz, yemeksiz ve aletsiz bir şekilde sadece hayatta kalma isteğin ve yeteneğinle bu harika adanın zengin kaynaklarını keşfet. Avlanmak ve doğanın vahşi ama aynı zamanda fantastik yaratıklarına karşı kendini savunmak için aletler ve silahlar üret.
Uzaklardaki adaları ve onların topraklarına yayılmış harabeleri keşfederken, geçmişin sırları ve geleceğin işaretleri ortaya çıkıyor. Tüm bunların ardındaki gizemi çözersen evin yolunu bulmaktan daha fazlasıyla karşılaşabilirsin.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bununla birlikte, yarın bu saatlerde dağıtılmaya başlanacak oyun hakkındaki tahmininiz ve beklentiniz nedir? Hangi oyun ücretsiz dağıtılsa sizin için harika olur? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version