Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (09 Eylül)

Epic Games Store 09 Eylül'de hangi oyunu verecek?

Son zamanlarda verdiği ücretsiz oyunlar ile dikkatleri üzerine çeken Epic Games Store 09 Eylül – 16 Eylül tarihleri arasında vereceği ücretsiz oyunları açıkladı. Peki Epic Games’in ücretsiz oyunu hangisi olacak?


Epic Games Bütün Ücretsiz Oyunları ve Değeri


Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu

Epic Games her hafta birbirinden farklı ve birbirinden yeni oyunlarla oyuncuların karşısına çıkıyor. Bu sayede kullanıcıları bünyesinde tutmayı hedefleyen şirket, bu konuda oldukça başarılı sayılabilir.

Nitekim şirket, 02 Eylül – 09 Eylül tarihleri arasında Yoku’s Island Express oyunlarını ücretsiz olarak dağıtacağını duyurmuştu. Eğer bu oyunları henüz kütüphanenize eklemediyseniz, acele etmenizde fayda var.

Öte taraftan Epic Games’in 09 Eylül – 16 Eylül tarihleri arasında sunacağı yeni ücretsiz oyunlar da belli oldu.

Epic Games'in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (09 Eylül)

Yapılan açıklamalar dahilinde platform 09 Eylül – 16 Eylül tarihleri arasında Sheltered ve Nioh: The Complete Edition ile oyuncuların karşısına çıkacak. Söz konusu oyunlar 09 Eylül tarihinde saat 18:00 itibarıyla indirilebilir olacak ve 16 Eylül tarihinde saat 17:59’a kütüphaneye eklenebilecek.

Epic Games’e üye olanlar bu oyunları tamamen ücretsiz bir şekilde kütüphanelerine ekleyebilecekler ve üyelikleri sürdüğü sürece kalıcı bir şekilde bu oyunların tümüne erişebilecekler.

Sheltered Hakkında

Nefes nefese kalmışsın, korkmuşsun, sığınak hava kilidi arkandan güçlü bir sesle kapanıyor. Dışarı çıkmak zorunda olmamak isterdin, ancak zorundasın. Pes etmek çok daha kolay olurdu.

Ancak etmiyorsun.

Zorluk, açlık, susuzluk. Korku. Neden hayata tutunduğunu sürekli kendine hatırlatıyorsun. Bunu neden yaptığını. Sonra duyuyorsun. “Babacığım, geri döndün.” Eşinin yüzünde güller açıyor ve medikal malzemelerle dolu bir çantayı açıyorsun. Bunları nasıl topladığını onlara anlatmana gerek yok.

Sen sadece bu çok zor zamanlarda bu küçük zaferinin tadını çıkarıyorsun. Sheltered, “nuclear family” (“çekirdek aile”) kavramına yepyeni bir anlam veren, kıyamet sonrası bir felaket yönetimi oyunu.

Nükleer faciada milyarlarca canın yitirilmesinden sonra yakın ve kasvetli gelecek için ailenin evi olacak bir yer altı sığınağını güçlendirmek için yolunda karşına çıkan malzemeleri toplayabildiğin kadar toplamalısın.

Nioh: The Complete Edition Hakkında

Ölmeye hazır mısın? Team NINJA ve Koei Tecmo Games’in en yeni acımasız aksiyon oyununu deneyimle. Samuraylar çağında, yalnız bir gezgin Japonya kıyılarına çıkar. Aradığını bulmak için, ülkeyi istila eden korkunç savaşçılar ve doğaüstü Yokai ile savaşarak ilerlemeye devam etmek zorundadır.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun İndir


Peki siz önümüzdeki günlerde dağıtılacak olan Epic Games’in yeni ücretsiz oyunu Sheltered ve Nioh: The Complete Edition hakkında ne düşünüyorsunuz? Önümüzdeki haftanın oyunları sizi memnun etmeyi başardı mı ve bu oyunları kütüphanenize ekleyecek misiniz? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version