Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı (31 Mart)

Önümüzdeki hafta The Vanishing of Ethan Carter yeniden verilecek...

Amerika menşeli şirket, dijital mağazası üzerinden ücretsiz oyun dağıtımlarına devam ediyor. Peki bu hafta Epic Games’in ücretsiz oyunları hangileri olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Haftanın Yeni GeForce Now Oyunları (31 Mart)


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunları Sizi Bekliyor

Bu hafta bir değil iki ücretsiz oyun ile karşımıza çıkan Epic Games, rogue-lite türündeki City of Brass ve strateji türündeki Total War: WARHAMMER oyunlarını kullanıcıları ile buluşturuyor. 7 Nisan 2022 Perşembe günü TSİ 18:00 öncesinde kütüphanenize eklemeniz durumunda, toplam değeri 374 TL olan bu oyunlara, tek kuruş ödemeden kalıcı olarak sahip olacaksınız. Önümüzdeki haftanın oyunları ise Rogue Legacy ve The Vanishing of Ethan Carter olarak belirlenmiş.

ücretsiz egs oyunları rogue ethan carter

City of Brass Hakkında

Deneyimli BioShock geliştiricileri tarafından oluşturulan birinci şahıs aksiyon macera oyunu City of Brass’ta gözü pek bir hırsız olun.

Pala ve çok amaçlı bir kırbaç kuşanarak Binbir Gece Masalları temalı gösterişli metropolün merkezine ulaşmak için herkesi kırbaçtan geçirecek, tuzak kurup oltaya getireceksiniz veya zamanınız tükendikçe ölümle yüzleşeceksiniz.

Total War: WARHAMMER Hakkında

Yeni çağın şafağında yüzlerce saatlik oynanış sizi bekliyor. Total War: WARHAMMER efsanevi kahramanların, devasa canavarların, uçan yaratıkların, büyü gücü fırtınalarının ve kabus gibi savaşçıların dünyasına hayat veriyor.

İmparatorluğun yiğit insanları, intikamcı Cüceler, cani Vampir Kontlar ve Yeşilderili Kabilelerinin zalim Orkları ve Goblinleri olarak seferlere çıkın. Her Irk kendine has karakterleri, sefer mekanikleri, savaş meydanı birimleri ve oynanış tarzıyla diğerinden tamamen farklıdır.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version