Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı (12 Mayıs)

Önümüzdeki haftanın oyun bilinmiyor...

Epic Games’in ücretsiz oyunları indirmeye açıldı. Bu hafta iki değil, tam üç oyunu tek kuruş ödemeden kütüphaneye ekleyebileceksiniz Peki şu anda hangi oyunlar ücretsiz olarak dağıtılıyor? Detaylar haberimizde


İlginizi Çekebilir: Haftanın Yeni GeForce NOW Oyunları (5 Mayıs)


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunları Hangileri?

Bu haftanın oyunlarından Jotun: Valhalla Sürümü ve Prey, esasen daha önceden ücretsiz olarak dağıtılmıştı. Eğer bir nedenden dolayı o zamandaki fırsatı kaçırmışsanız, Redout: Enhanced Edition ile 19 Mayıs 2022 Perşembe günü TSİ 18:00 öncesinde kütüphanenize eklemeniz durumunda kalıcı olarak sahip olabilirsiniz. Önümüzdeki haftanın oyunu ise şimdilik belli değil. Epic Games, GİZEMLİ OYUN olarak listelemiş. Bakalım altından ne çıkacak?

ücretsiz egs oyunları

Jotun: Valhalla Sürümü Hakkında

Jotun, PC, OS X, Linux, PlayStation 4, Wii U, Xbox One ve Switch için Thunder Lotus Games tarafından hem geliştirilmiş hem de yayınlanmıştı. 2015 yılında oyuncularla buluşan oyun, Thora isimli ölü bir Viking kadın karakterin hikayesini anlatıyor. Pek de hoş olmayan bir ölüm ile yaşama deva eden karakterinizin hedefi Valhalla’ya girmek olacak. Ama bunun için de doğanın, kargaşanın ve gücün devasa elementleri olan Jötunn’ları bertaraf ederek ilerleyerek tanrılara karşı kendinizi kanıtlamanız gerekiyor.

Prey Hakkında

Morgan Yu isimli bir karakteri yönettiğimiz oyunun konusu, Typhon isimli yeni bir düşman yaratık türü üzerine araştırmaların yapıldığı Talos I isimli uzay istasyonunda geçiyor. Yapılan deneyler sırasında yaşanan bir aksilik ise büyük bir felaketin başlangıcı oluyor; çünkü Typhon kontrolden çıkıyor. Oyuncular olarak yapmamız gereken şey ise senaryo boyunca bulacağımız silahları ve yaratık türünden elde edilen becerileri kullanarak, uzay istasyonundan mümkünse tek parça halinde kaçmak olacak. Ancak bu göründüğü kadar kolay değil. Neden mi? Typhon etrafta göreceğiniz nesnelerin şekillerini alabiliyor. Bir diğer deyişle, elinize alacağınız bir kupa esasında gerçekten bir kupa olmayabilir. Dikkatli olun.

Redout: Enhanced Edition Hakkında

Hız

Redout, şimdiye kadar yapılmış en hızlı oyundur. Tabii eğer onunla başa çıkabilirsen. Olay ekranda gördüğün sayılarda değil; titreşimlerde, manzara ve uçup geçen binalarda, yüksek hızlı çarpışmalarda, efektlerde, seslerde ve sürükleyiciliktedir: Her şey sen HIZLI gidiyormuşsun gibi hisset diye yapıldı.

Dinamik Oyun Müzikleri

Hazır ol; şimdiye kadar hiç duymadığın kadar yoğun ve dinamik oyun müziklerinden birini duyacaksın. Redout, deneyimini geliştirerek ve görselleri başka bir boyuta taşıyarak seni oyun tarzına ve pistteki performansına uyum sağlayan bir ses ve müzik karışımı ile içine çeker.

Kontrol

800 km/s hızla yarışırken en önemli duygu kontroldür. Redout, dört pervaneli helikopter kumandalarından ve gerçek manyetik kuvvetlerden türetilen inandırıcı fiziksel özelliklere sahiptir. AG kontrolünün yeni neslini ortaya çıkardık. Bir virajı fren yapmadan dönmenin her zaman bir yolu vardır, ama buna hazırlanmalı ve tüm olanaklarını kullanmalısın. Direksiyonu çevirmek, kaymak ve turbo kullanmak viraj dönmenin temel yöntemleridir: Yükseltmeler ve güçlendirmeler ile geminin hareketleri üzerinde daha da fazla kontrol sahibi olursun. Gelişmiş pistlere çıkmak için önce gemin üzerinde mutlak hâkimiyete sahip olman gerekecek.

Exit mobile version