Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı (3 Mart)

Bu hafta üç oyun var!

Epic Games şirketi, bir süredir Perşembe günleri bir ücretsiz oyun ile karşımıza çıkıyordu. Bu hafta ise yeniden vites yükselterek sayıyı üçe çıkarttı. Peki önümüzdeki yedi gün boyunca Epic Games’in ücretsiz oyunları hangileri olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Ghostwire: Tokyo Görsel Romanı Çıktı


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunları Detayları

Bugünden itibaren 10 Mart 2022 Perşembe günü TSİ 19:00 öncesinde kütüphanenize ekleyerek tek kuruş ödemeden sahip olabileceğiniz oyunlardan Centipede: Recharged ve Black Widow: Recharged, 1981 ve 1982 yılında çıkmış olan orijinal oyunların yeniden yapımları iken, Epic Slayer Kiti ise üç günlük VIP kulübü ve kredi içeren bir epik donanım paketi oluyor. Önümüzdeki haftanın oyunu ise Cities: Skylines olarak belirlenmiş.

ücretsiz egs oyunları 3 mart

Black Widow: Recharged Hakkında

Başrollerinde örümceklerin yer aldığı orijinal kült klasik, iki analoglu nişancı oyunu geri dönüyor! Black Widow: Recharged, Cadılar Bayramı için tam zamanında muhteşem görüntüler, güçlü yeni beceriler ve ödüllü video oyun müzikleri bestecisi Megan McDuffee’nin yeni orijinal oyun müzikleriyle modern zamanların oyun deneyimi için yeniden tasarlandı.

Bu nostaljik arcade modda yüksek skor hedefle ve liderlik tablosunun en üstüne yerleşerek herkese hava at. İstersen de oynanışı yepyeni ve heyecan verici şekilde değiştiren 30 farklı sürükleyici ve yaratıcı meydan okumalardan birinde yeteneklerini sına ve liderlik tablosundaki sıralamanı gör.

Güçlü bir ağ saldırısı yüklemek için düşen düşmanlardan para topla veya şiddetli patlamalar, saçma mermileri ve korku gibi tüm düşmanları ağına hapsedecek yeni güçlendirmeden birini al. Her modu ve seviyeyi bir arkadaşınla yerel eşli modda oynayabilirsin.

Centipede: Recharged

Orijinal böcek patlatmalı arcade oyunu geri döndü! Centipede: Recharged modern ekranlar için muhteşem görüntüler, 16:9 oyun alanı ve ödüllü video oyun müzikleri bestecisi Megan McDuffee’nin orijinal oyun müzikleriyle modern zamanların oyun deneyimi için yeniden tasarlandı.

Bu nostaljik arcade modda yüksek skor hedefle ve liderlik tablosunun en üstüne yerleşerek herkese hava at. İstersen de oynanışı yepyeni ve heyecan verici şekilde değiştiren 30 farklı sürükleyici ve yaratıcı meydan okumalardan birinde yeteneklerini sına ve liderlik tablosundaki sıralamanı gör.

Ekranda gördüğün her şey ortadan kaldıran patlamalar, enerji tüfekleri ve hatta zamanı yavaşlatma gibi bir düzine yeni güçlendirmenin sağladığı avantajlardan yararlan. Her modu ve seviyeyi bir arkadaşınla yerel eşli modda oynayabilirsin.

Exit mobile version