Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı (24 Mart)

Önümüzdeki haftanın oyunları City of Brass ve Total War: Warhammer olacak.

Amerika menşeli şirket, dijital mağazası üzerinden ücretsiz oyun dağıtımlarına devam ediyor. Peki bu hafta Epic Games’in ücretsiz oyunu hangisi olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni The Witcher Oyunu Duyuruldu!


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunu DEMON’S TILT

Eğer tilt oyunlarından hoşlanıyorsanız, bu hafta epey hoşunuza gideceğini tahmin ettiğimiz bir oyunun dağıtılmaya başlandığını söyleyelim: DEMON’S TILT. WIZNWAR tarafından geliştirilmiş olan oyun, 2019 yılının Aralık ayı içerisinde FLARB LLC yayıncılığında PC, PlayStation 4, Switch ve Xbox One için satışa sunulmuş ve 2021 yılının Mayıs ayında da Epic Games mağazası kullanıcılarıyla buluşturulmuştu.

Halihazırda ücretsiz olarak dağıtılmakta olan DEMON’S TILT’i, 31 Mart 2022 Perşembe günü TSİ 18:00 öncesinde kütüphanenize eklerseniz, kalıcı olarak sahip olabiliyorsunuz. Haliyle, istediğiniz zaman indirip oynayabilmeniz de mümkün oluyor. Önümüzdeki haftanın oyunları ise City of Brass ve Total War: Warhammer olacak.

ücretsiz egs oyunu demons tilt

DEMON’S TILT Hakkında

Turbo Şarjlı Pinball geri döndü!

Daha büyük periler, daha fazla kötü karakter, daha fazla sır ve tabii ki DAHA FAZLA MERMİYLE güncellendi!

Demon’s Tilt, SHMUP ve Hack N’ Slash unsurlarıyla Video Pinball türünün sınırlarını zorluyor.

Araştırılacak üç aşamalı bir katedral:

Mini boss’lar, düşmanlar, rampalar ve mekanik tuzaklar ile gotik sırları ve derinlikleri zaman içerisinde ortaya çıkartın

Eşsiz Bir Büyü Sistemi:

Düşman mermi dalgalarını sizin için savaşan güdümlü büyüye çevirin
veya Ultra Jackpot için ALTIN’a dönüştürün!

Kombolar:

Kombo vuruşları için Zincir Metre’nizi kullanın ve puanlama momentumunuzu sürdürün. Zincir Metre’sinin süresini uzatmak için rampaları birbirine bağlayın. Hızlı ve agresif oynamak ödüllendirir!

Katlayıcılar:

Temel Katlayıcılar 99x’a kadar yükselebilir. Puanınızı milyarlara ulaştırmak için Global katlayıcılar kazanın!

Ek Ritüeller:

Karanlık Ritüeller’i tamamlayın ve büyük hediyeler ve jackpot’lar için harfleyin. Hepsini tamamlayın ve özel WIZARD MODE’u açın!

Çoklu-Top Modları:

Gerçek çoklu-top ve top ekle modları!

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version