Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı (17 Mart)

Önümüzdeki haftanın oyunu DEMON'S TILT olacak...

Epic Games şirketi, geçtiğimiz hafta bizleri bir hayli şaşırtmıştı. Öyle ki, ücretsiz iki oyun ve bir oyun paketi ile karşımıza çıkmıştı. Bu hafta ise eski formuna geri döndü. Peki önümüzdeki yedi gün boyunca Epic Games’in ücretsiz oyunu hangisi olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: State of Play Yayını Sırasında Gösterilenler (10 Mart)


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunu In Sound Mind

Bu haftanın ücretsiz oyunu olan In Sound Mind için beklenen an geldi ve çattı. We Creat Stuff tarafından geliştirilmiş ve Modus Games tarafından da yayınlanmış olan psikolojik korku oyunu 28 Eylül 2021 tarihinde PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulmuştu. Henüz deneme fırsatınız olmamış ise, 24 Mart 2022 Perşembe günü TSİ 19:00‘a kadar devam edecek olan bu süreç sona ermeden önce buradan kütüphanenize eklerseniz, kalıcı olarak sizin olacak ve dilediğiniz bir zamanda oynayabileceksiniz. Önümüzdeki haftanın oyunu ise DEMON’s TILT olarak belirlenmiş.

ücretsiz egs oyunu in sound mind

In Sound Mind Hakkında Hakkında

In Sound Mind, heyecan dolu bulmacalar, eşsiz bölüm sonu canavarı savaşları ve The Living Tombstone’un orijinal müziklerini içeren, yaratıcı bir birinci şahıs psikolojik korku oyunudur. Kaçmayı başaramadığın tek yer olan kendi zihninin iç yapısında yolculuk yaparken çeşitli huzursuz edici anıları keşfedecek ve onlarla savaşacaksın.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version