Epic Games Store Yılbaşı İndirimi Başladı

Beklenen dönem sonunda başladı...

Epic Games Store Yılbaşı İndirimi Başladı

Yeni yıl için geri sayımda olduğumuz bu hafta itibarıyla, döneme özel indirimler de yavaştan başladı. Epic Games firmasının dijital PC oyunu satış mağazası, Epic Games Store yılbaşı indirimi ile düğmeye bastı. Onlarca oyunda büyük tasarruflar sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Rayman Origins Sınırlı Süreliğine Ücretsiz Oldu


Epic Games Store Yılbaşı İndirimi Neler Sunuyor?

6 Ocak 2022 Perpeşme günü TSİ 19:00 sıralarında sona erecek olan kampanya sayfasına buradan ulaşabilmeniz mümkün oluyor. Genel olarak baktığımızda, yüzlerce oyunda geçerli olan % 15 ile % 85 arasında indirimlerin olduğu görülebiliyor. İndirimlere ek olarak, her 79.99 TL ve üstü satın alımınızda kullanabileceğiniz 60 TL değerinde bir kupon kazanabiliyorsunuz.

Eğer Far Cry serisine hayran bir oyuncuysanız, Far Cry 6 % 35 indirim ile 174.85 TL’ye satılıyor. Oyunun Gold sürümü eş değer oranda indirimle 291.85 TL iken, Ultimate sürümü ise 350.35 TL.

Kampanyanın bir diğer dikkat çeken oyunu ise Biomutant, % 50 indirim ile 149.50 TL karşılığında alınabiliyor. Her şeyin tam olmasını isterseniz, Paralı Asker Sınıfı ve Oyun Müzikleri içerikleri de ayrı ayrı % 50 indirim ile 6.5 TL ve 11.12 TL ile kütüphanenize ekleyebiliriz.

Yayıncılığı 2K Games tarafından yapılan Mafia: Trilogy paketi de % 50 indirimle 187 TL’ye inmiş. Bu üçleme paketinin içeriğinde Mafia: Definitive Edition, Mafia II: Definitive Edition ve Mafia III: Definitive Edition bulunuyor. Tercihen bu oyunları indirimli bir şekilde bağımsız olarak da satın alabilmeniz mümkün oluyor.

Kampanya sayfasında dikkat çeken diğer oyunlar ise şu şekilde:

Epic Games Store’da 15 Günde  15 Oyun Kampanyası Başladı

Son olarak, Epic Games Store on beş günde on beş ücretsiz oyun vereceği yeni yılbaşı programına başlamış durumda. İlk oyun ise daha önceden Dealabs tarafından iddia edildiği şekilde Shenmue 3 oldu. Bugün TSİ 19:00’a kadar buradan kütüphanenize ekleyerek sahip olabilirsiniz.

Shenmue III Hakkında

Babasının ölümünün intikamını almaya can atan 18 yaşındaki Japon dövüş sanatları ustası Ryo Hazuki rolünde oynayın. Destansı Shenmue serisinin bu üçüncü bölümünde Ryo, babasının katilinin aradığı yapay bir eser olan Phoenix Aynası’nın ardındaki gizemi çözmeye çalışmaktadır. Yolculuğu onu, güzel manzaralarla çevrelenmiş, etkinlik dolu, Çin’in temsili taşra bölgelere götürür. Ryo’nun macerası onu, bir taraftan Phoenix Aynası’nın ardındaki gerçeği bilenleri araştırmasını sağlarken bir taraftan da kumarda şansını deneyebileceği, atari oyunları oynayabileceği, yarı zamanlı işlerde çalışabileceği ve eğitimini daha da ileriye taşıyacağı dağ köylerine ve kasabalarına sürükler.

Exit mobile version