Epic Games Store Ücretsiz İçerik Paketi Dağıtıyor (Güncel)

Önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu Ring of Pain olacak...

GÜNCELLEME: QuakeCon 2022 etkinliğinin başlamasıyla, DOOM 64 Epic Games Store üzerinden 25 Ağustos 2022 Perşembe gününe kadar ücretsiz olarak edinilebilir oldu.

***

Bu hafta, Epic Games Store ücretsiz içerik paketi ile karşımıza çıktı. 2018 yılından bu yana devam gelenek ilk kez bozuldu. Ancak önümüzdeki hafta içerisinde tekrardan ücretsiz oyun dağıtımına devam edilecek. Haftanın içerik paketinin detayları ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Haftanın Yeni GeForce NOW Oyunları (18 Ağustos)


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games Store Ücretsiz İçerik Paketi İndirilebilir Oldu

Dijital PC oyunu mağazası üzerinden geride bıraktığımız yedi gün boyunca Cook, Serve, Delicious! 3?! oyununu ücretsiz olarak dağıtmış ve bu hafta için de Rumbleverse – Bum Boksçu İçerik Paketi ile oyuncuların karşısına çıkılacağının işaretini vermişti. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda, bir oyunun yanı sıra bir de indirilebilir içerik paketi oyuncuların beğenisine sunulmuştu. Bu hafta için de benzer bir durumun söz konusu olacağını tahmin ediyorduk, ama tahmin edilen gibi olmadı. Rumbleverse – Bum Boksçu İçerik Paketi, 25 Ağustos 2022 Perşembe günü TSİ 18:00’e kadar kütüphanelerimize tek kuruş ödemeden eklenebilir olacak. Ne var ki önümüzdeki hafta, Ring of Pain ile ücretsiz oyun dağıtımı kaldığı yerden tam gaz devam edecek.

ücretsiz egs içerik paketi

Rumbleverse – Bum Boksçu İçerik Paketi Hakkında

Bu paketin içindekiler:

Özel bir unvan kartı arka planı ve çerçevesi

120 dakikalık oyun içi Şöhret güçlendirici

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version