Epic Games Store’daki PlayStation Oyunları Zamlandı

Boy!

Bildiğiniz gibi son birkaç gündür sizinle Steam mağazasında yaşanan zamların haberlerini paylaşmıştık. Bu defa da doğrudan rakibi olan Epic Games mağazasından bir zam haberini paylaşacağız. Epic Games Store‘daki PlayStation oyunları büyük oranda arttı. Bu da Steam mağazasındaki olası bir artış için önceden işaret sayılabilir.


İlginizi Çekebilir: Steam’deki PlayStation Oyunları Zamlandı


Steam mağazasının baz alınan dolar kurunu olası bir şekilde 20 TL seviyesine çıkartması için korku dolu bekleyiş sürüyor. Şu an için resmi bir gelişmeye imada bulunulmadı, ama son birkaç gündür Dying Light, Elden Ring, PlayStation PC LLC tarafından yayınlanan Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar ve The Last of Us Part 1, Armored Core 6: Fires of the Rubicon ve yayıncılığı Disney tarafından yapılan oyunlara da fahiş oranda zam gelmişti.

Marvel's Spider-Man Remastered PC Görüntüleri Sızdı

Epic Games Store’daki PlayStation Oyunları Fiyatları Uçtu

Bir üzücü haber ise Epic Games Store tarafından geldi. Yayıncılığı PlayStation PC LLC tarafından yapılan tüm PlayStation oyunlarına yüklü miktarda zamlar yapıldı. Bazılarının fiyatı iki kat, bazılarının ise üç kat arttı. Hal böyle olunca, bu oyunların Steam versiyonları için de alarm zilleri çalmaya başladı. Eş değer oranda zamların rakip mağazada da yapılması çok büyük ölçüde ihtimal dahilinde diyebiliriz. Epic Games Store üzerindeki tüm PlayStation oyunlarının güncel fiyatları şöyle oldu;

Exit mobile version