Epic Games Store Muhteşem Cuma İndirimi Başladı

Bakalım Epic Games biz oyunculara ne gibi fırsatlar sunuyor?

Epic Games Store Muhteşem Cuma İndirimi Başladı

Muhteşem Cuma indirimleri son hızla devam edip de hem dijital hem de fiziksel birçok ürün göreceli olarak alınabilir seviyelere inmişken, Epic Games Store Muhteşem Cuma İndirimi de başladı. Oldukça geniş bir listenin bizleri beklediği kampanyanın detayları ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Black Friday 2021 İndirimleri Başladı


Epic Games Store Muhteşem Cuma İndirimi Detayları

30 Kasım 2021 Salı günü TSİ 18:00 sıralarında sona erecek olan Epic Games Store Muhteşem Cuma İndirimi sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Genel olarak baktığımızda, % 10 ile % 91 arasında değişen fiyatların olduğunu görebiliyoruz. Sizlere önerebileceğimiz ilk oyun, Crysis Remastered Trilogy olacak. Normal fiyatı 105 TL olan bu üçleme paketini, % 20 indirim ile 84 TL’ye alabiliyorsunuz. İçeriğindeki ilk oyunu da 29.50 TL ve ikinci ve üçüncü oyunu da ayrı ayrı 47.20 TL karşılığında kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz. Ne var ki üçünü de almak gibi bir planınız varsa, üçleme paketini almanız çok daha hesaplı olacaktır.

Ekstrem sporlar ilginizi çekiyorsa, Riders Republic oyununa göz atabilirsiniz. % 25 indirim ile 201.75 TL’ye satılıyor. Gold ve Ultimate sürümler ise eş değer oranda 336.75 TL ve 404.25 TL’ye inmiş durumdalar.

The Farm 51 tarafından geliştirilmiş olan Chernobylite ise dikkat çeken bir diğer oyun olabilir. % 15 indirim ile 75.65 TL karşılığında kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Kampanya sayfasındaki dikkat çeken diğer oyunlar ise şöyle sıralanıyorlar:

Exit mobile version