Epic Games Store Mobil Cihazlar İçin de Geliyor

Geç olsun, güç olmasın diyelim...

Epic Games Store Mobil Cihazlar İçin de Geliyor

Epic Games Store mobil cihazlar için de duyuruldu. Bu yılın bitiminden önce faaliyete geçmiş olacak. İlk söylenenler ise haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunları (14 Mart)


GDC (Oyun Geliştiricileri Konferansı) sırasında Epic Games genel müdürü Steve Allison, firma olarak mobil bekçiler ile devamlı olarak mücadele ettiklerini söyledi. Her ne kadar isim vermemiş olsa da, yakın bir zaman önce Üst Yönetici Tim Sweeny tarafında Valve Üst Yöneticisi Gabe Newell’a edilen hakaret ile ilgili haberimizde de aktardığımız üzere bunlardan bir tanesi Apple iken diğeri de Google.

Epic Games Store Mobil Cihazlar İçin de Geliyor Duyurusu

Geçtiğimiz yıldan bu yana oyunlarının ve uygulamalarının yönetimiyle ilgili olarak yasal anlaşmazlıklar ile karşılaştıklarını sözlerine ekleyen Allison, bu yılın bitiminden önce Epic Games Store mobil cihazlar için de geliyor duyurusunda bulundu. Dahası ise mobil uygulama, mobil oyunlar için özel olarak tasarlanmış araçlar ile gelecekmiş.

Resmi rakamlara göre Epic Games Store, 270 milyondan fazla kullanıcıya hizmet ediyor. Hal böyle olunca, firmanın erişilebilirliği en yüksek olan mobile de uzanarak pazarın başka bir büyük parçasını kapmayı hedeflemesi de aslında şaşırılacak bir durum olmasa gerek. Şaşırılması gereken kısım, Epic Games’in akıllı cihaz uygulamasının bu kadar geç karar almış olması.

Şu an için uygulamanın Android ve iOS tabanlı cihazlarda ne zaman faaliyete geçeceğine dair bir bilgi yok. Ancak nasıl görüneceğine dair az biraz bilgiyi Wario64 tarafından paylaşılmış olan görsel alabiliyoruz. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version