Epic Games Store Kış Sonu İndirimi Başladı

Binlerce seçenek yine karşımızda...

Biz oyuncular için PC platformundaki iki popüler mağazadan birisi olan Epic Games Store, yeni bir indirim dönemine kapılarını açtı. Bir hafta kadar sürecek olan Epic Games Store Kış Sonu İndirimi ile sayısız oyun için, Amerika menşeli şirket tarafından yeni bir fırsat daha sunuluyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Mega Mart İndirim Kampanyası


Epic Games Store Kış Sonu İndirimi Neler Sunuyor?

16 Mart 2023 Perşembe günü TSİ 18:00 sıralarında sona erecek olan yeni indirim kampanyasının sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Standart ve özel sürüm oyunlar, eklentiler ve daha birçok şey dahil yüzlerce seçenekte % 10 ile % 85 arasında değişen oranda fiyat düşüşlerinin olduğunu görebiliyoruz.

a plague tale bundle

A Plague Tale oyunlarını merak ediyorsanız, Innocence ve Requiem oyunlarının bulunduğu A Plague Tale Bundle, % 45 indirim ile 466.95 TL karşılığında satın alınabiliyor.

Sayfada dikkat çeken bir diğer paket ise Daedalic Real Time Tactics Bundle. İçeriğinde Shadow Tactics: Blades of the Shogun ve Aiko’s Choice, Partisans 1941 Extended Edition ve Iron Danger bulunuyor. Esas fiyatı 299 TL iken, % 67 indirim ile 98.67 TL karşılığında kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Eğer Uncharted serisine giriş yapmayı istiyorsanız, Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu % 30 indirim ile 349.30 TL’ye düşmüş durumda. Oldukça keyifli bir deneyimin sizi beklediği bu pakette, Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve Uncharted: Kayıp Miras oyunları sizi bekliyor.

İndirim kampanyasında dikkat çeken diğer bazı oyunlar ise şöyle;

Exit mobile version