Epic Games Store Eylül İndirimleri Başladı

Pamuk eller cebe...

Sonbahar mevsimine girmemizle oyun sektöründe bir başka kampanyalar dönemi de başladı. Bunların bir yenisi de Epic Games Store Eylül İndirimleri oldu. İki hafta kadar sürecek olan kampanyayı kaçırmayın.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (14 Eylül)


Epic Games Store Eylül İndirimleri Neler Sunuyor?

28 Eylül 2023 Perşembe günü 18:00 sıralarında sona erecek olan Epic Games Store Eylül İndirimleri, pek çok oyuna % 10 ile % 90 arasında değişen oranda fiyat düşüşleri getiriyor. Eğer ucuzlamasını beklediğiniz bir oyun veya oyunlar var ise, buradan sayfaya bir göz atabilirsiniz.

İçeriğinde Dishonored serisinin bütün oyunlarına ek olarak Prey de bulunan Dishonored & Prey: The Arkane Collection, % 70 indirimle 178 TL karşılığında satın alınabiliyor.

İndirimde dikkat çeken bir diğer seçenek ise Dying Light 2 + Brecken + Raid Bundle oluyor. % 45 indirimle 195.25 TL karşılığında alabileceğiniz bu pakette, iki kozmetik ürün paketi de bulunuyor ve Rais ile Brecken gibi giyinebiliyorsunuz.

Layers of Fear Çıkış Tarihi Duyuruldu

Eğer korku türündeki oyunlara karşı ilginiz var ise, yeni çıkan Layers of Fear oyununun % 20 indirimle 319.20 TL’ye düştüğünü belirtelim. Deluxe Edition ise eş değer oranda bir indirimle 359.20 TL.

Sizlere öncelikli olarak önerebileceğimiz oyunların yanı sıra, kampanyada dikkat çeken diğer bazı oyunlar ise şöyle;

Exit mobile version