Epic Games Store Cadılar Bayramı İndirimi 2021 Başladı

Güzel indirimler sizleri bekliyor...

Epic Games Store Cadılar Bayramı İndirimi 2021 Başladı

Epic Games Store Cadılar Bayramı İndirimi 2021 başladı. İki hafta kadar sürecek olan kampanya kapsamında, birçok oyun alınabilecek fiyatlara indi. Eğer takibinde olduğunuz bir oyun varsa, bir göz atmanızda fayda var. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (14 Ekim)


Epic Games Store Cadılar Bayramı İndirimi 2021 Detayları

Dün itibarıyla başlayan Epic Games Store Cadılar Bayramı İndirimi 2021, 1 Kasım 2021 Pazartesi günü TSİ 18:00 sıralarında sona erecek. Bu süreçte de % 10 ile % 91 arasında değişen oradan fiyat düşüşlerinin olduğunu görebiliyoruz. Mesela bunlardan bir tanesi, The Witcher III: Wild Hunt – Game of the Year Edition. Elli saatten fazla oynanış sunan Hearts of Stone ve Blood & Wine genişletme paketlerini de içeren bu sürüm, % 80 indirim ile sadece 15 TL.

Bir diğer tercihiniz ise Prey olabilir. Dishonored serisi ile tanınan ve son çıkan Deathloop oyunu ile sağlam bir iş çıkartmış olan Arkane Studios tarafından geliştirilmiş olan aksiyon ve macera oyununu % 50 indirim ile 100 TL’ye satın alabilirsiniz.

Eğer mafya temalı oyunlardan hoşlanıyorsanız, 2001 yılında çıkmış olan Mafia: The City of Lost Heaven’ın Hangar 13 tarafından yeniden yapılmış versiyonu olan Mafia: Definitive Edition oyununu da kaçırmayın. % 40 indirim ile 155.40 TL karşılığında kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Bu önerilerimizin dışında, kampanya sayfasındaki dikkat çeken diğer oyunlar ise şöyle:

60 TL Değerindeki Epic Games Store Kuponu Fırsatını Kaçırmayın

Epic Games haber e-postalarına abone olmanız durumunda kazanacağınız 60 TL değerindeki kuponunuzu kapmayı unutmayın. Bunun için, Epic Games Store hesabınıza giriş yaptıktan sonra İletişim Tercihleri kısmına geçin. Buradaki ‘E-postalara abone ol/abonelikten ayrıl’ kutucuğunu işaretlemeniz gerekecek.

Eğer halihazırda bu kutucuk işaretliyse, o zaman 60 TL değerindeki kuponunuz hesabınıza tanımlanmış olacak. 16 Kasım 2021 Salı günü TSİ 10:59 sıralarında sona erecek olan bu kampanyadan elde ettiğiniz kuponu, 79.99 TL ve üstü satın alımlarınızda kullanabilmeniz mümkün oluyor.

Exit mobile version