Epic Games Store 17 Ücretsiz Oyun Dağıtacak!

Kaynak: billbil-kun :)

Epic Games Store 17 Ücretsiz Oyun Dağıtacak!

Bildiğiniz gibi Epic Games, dijital PC oyunu mağazasının açılışından bu yana her yılbaşı döneminde geleneksel olarak vites yükseltiyor ve her gün bir ücretsiz oyunu kullanıcılara sunuyor. Bu yıl da o döneme geliyoruz ve ortaya atılan iddiaya göre, bu defa Epic Games Store 17 ücretsiz oyun dağıtacak.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Yılbaşı Tatili İndirimi Başladı


Söz konusu iddianın kaynağı ise billbil-kun. Kendisi bu zamana kadar oldukça yüksek bir isabet yüzdesi ile yüksek itibar kazanmış bir kullanıcı ve X (eski adıyla Twitter) hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Epic Games Store Yılbaşı Tatili İndirimi boyunca ücretsiz oyuna boğulacağımızı belirtti.

Yılbaşı Kampanyası Döneminde, Epic Games Store 17 Ücretsiz Oyun Dağıtacak

Bildiğiniz gibi dönemin ilk oyunu Destiny 2: Legacy Collection oldu. Önümüzdeki beş gün boyunca bu koleksiyon paketini kütüphanenize ekleyebilecek iken, ikinci ücretsiz oyun ise 19 Aralık 2023 Çarşamba günü açılacak ve sonrasında da, 3 Ocak 2024 Çarşamba gününe kadar günlük olarak bir ücretsiz oyun kullanıcıların beğenisine sunulacak. On yedinci oyun ise 3 – 9 Ocak 2024 tarihleri arasında indirmeye açılacak.

Bildiğiniz gibi billbil-kun, bilhassa PlayStation Plus Essential sızıntıları ile ne kadar güvenilir olduğunu kanıtlamıştı. Epic Games Store ile ilgili paylaşımına da büyük ölçüde kesin gözüyle bakabiliriz. Elbette her kullanıcının yanılma payı var ve bunu da gelişmeleri takip ederek göreceğiz.

Exit mobile version