Epic Games Store’un 15 Oyun Kampanyası Haftaya Başlayabilir

Yavaştan heyecanlanabiliriz...

Epic Games Store'un 15 Oyun Kampanyası Haftaya Başlayabilir

Önümüzdeki hafta Perşembe günü, Epic Games Store’un 15 oyun kampanyası başlayacakmış gibi görünüyor. Güvenilir bir kaynaktan gelen iddia, heyecan yarattı. Peki ilk oyun hangisi olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Juarez: Gunslinger Ücretsiz Dağıtılıyor!


2018 yılının sonlarına doğru faaliyete geçen Epic Games Store, kısa sürede oyuncuların favori mağazaları arasında kendisine güçlü bir yer edinmişti. Bunda elbette ilk günden bu yana periyodik olarak dağıttığı ücretsiz oyunların da etkisi oldu. Başlarda iki haftada bir olsa da, bu durum kısa süre içerisinde haftalık hale gelmişti.

Yıl içerisinde her hafta duruma göre en az bir ve en fazla da üç oyunu kullanıcıların beğenisine sunmuş olan Amerika menşeli yayıncı, yıl sonunda vites yükselterek, son iki haftada ondan fazla oyunu kullanıcılarına hediye etmişti. Bunun bir yenisi, önümüzdeki hafta içerisinde başlayacak gibi görünüyor.

Epic Games Store’un 15 Oyun Kampanyası Shenmue III ile Başlayabilir

Halihazırda Godfall: Challengers Edition ve Prison Architect oyunlarını kütüphanenize ekleyebildiğiniz sayfada, önümüzdeki haftanın ne verileceği şimdilik belirsiz. Çünkü, GİZEMLİ OYUN olarak görünüyor. Bunun da beklenen sürecin başlangıcı olduğu tahmin ediliyor.

Bildiğiniz gibi Dealabs isimli Fransız internet sitesi, son dört ayın PlayStation Plus oyunlarını resmi duyurularından önce hatasız bir şekilde sızdırmıştı. Aynı site, sıradaki oyunun Shenmue III ve aynı zamanda gün başına verilecek olan on beş oyunun da ilki olacağını iddia etti. Şimdilik tam liste belli olmasa da, kaynağın önemli bir site olması iddiayı ciddiye almak için önemli bir neden diyebiliriz.

Shenmue III Hakkında

Babasının ölümünün intikamını almaya can atan 18 yaşındaki Japon dövüş sanatları ustası Ryo Hazuki rolünde oynayın. Destansı Shenmue serisinin bu üçüncü bölümünde Ryo, babasının katilinin aradığı yapay bir eser olan Phoenix Aynası’nın ardındaki gizemi çözmeye çalışmaktadır. Yolculuğu onu, güzel manzaralarla çevrelenmiş, etkinlik dolu, Çin’in temsili taşra bölgelere götürür. Ryo’nun macerası onu, bir taraftan Phoenix Aynası’nın ardındaki gerçeği bilenleri araştırmasını sağlarken bir taraftan da kumarda şansını deneyebileceği, atari oyunları oynayabileceği, yarı zamanlı işlerde çalışabileceği ve eğitimini daha da ileriye taşıyacağı dağ köylerine ve kasabalarına sürükler.

Shenmue III Sistem Gereksinimleri

En Düşük

Önerilen

Exit mobile version