Epic Games Kuponu ile Alınabilecek En İyi Oyunlar!

Epic Games Kuponu ile hangi oyunları alabilirsiniz?

Epic Games Store geçtiğimiz saatlerde başlattığı Mega İndirim 2021 ile birlikte oyun satın alırken kullanabileceğiniz yeni kuponları kullanıma sundu. Peki Epic Games Kuponu ile Alınabilecek En İyi Oyunlar hangileri?


İlginizi Çekebilir: Mega İndirim 2021 Başladı


Epic Games Kuponu ile Alınabilecek En İyi Oyunlar Neler?

20 Mayıs 2021 ila 17 Haziran 2021 tarihleri arasında kullanabileceğiniz kuponlarla birlikte, 79,99 TL ve üzerindeki oyunları 60,00 TL indirimle satın alabiliyorsunuz.

Üstelik verilen bu kuponlar her alışverişinizden sonra yenileniyor ve bu sayede birden fazla oyunu, bu kuponu kullanarak satın alabiliyorsunuz. Detaylara ulaşmak için buradaki adresi ziyaret edebilirsiniz.

1- Cyberpunk 2077

Fiyat: 249 TL yerine 199,20 TL (%20 İndirim)

Kuponla Birlikte: 139,20 TL

Cyberpunk 2077, güç, ihtişam ve vücut modifikasyonuna takıntılı bir megalopolis olan Night City’de geçen bir açık dünya aksiyon-macera hikâyesidir.

Ölümsüzlüğün anahtarı olan benzersiz implantın peşinden giden V adlı bir kanun kaçağı paralı asker olarak oynuyorsun. Karakterinin siber donanımını, becerilerini ve oyun tarzını özelleştirebilir, ayrıca yaptığın seçimlerin hikâyeyi ve etrafındaki dünyayı şekillendirdiği büyük bir şehri keşfedebilirsin.

2- Assassin’s Creed Valhalla

Fiyat: 269 TL yerine 201,75 TL (%25 İndirim)

Kuponla Birlikte: 141,75 TL

Assassin’s Creed Valhalla’da şanlı bir mücadeleye atılan Viking akıncısı Eivor olarak oyna. Erken Orta Çağ İngiltere’sini keşfederken, düşmanlar üzerine akınlar yap, yerleşimlerini genişlet, egemenliğini pekiştir.

3- Watch Dogs: Legion

Fiyat: 269 TL yerine 134,50 TL (%50 İndirim)

Kuponla Birlikte: 74,50 TL

Çöküşün eşiğindeki Londra’yı kurtarmak için, etrafında gördüğün herkesi kullanarak, sızma ve hack eylemleri gerçekleştirerek bir mücadele inşa etmek zorundasın.

Direnişe hoş geldin.

Şehirdeki dilediğin kişiyi örgütle ve onun kişiliğine bürünerek oyna. Gördüğün herkesin kendilerine özgü geçmişi, kişiliği ve becerileri var. Silahlı dronları hackle, robot örümcekleri kullan ve Artırılmış Gerçeklik Pelerininden yararlanarak düşmanları gafil avla.

Londra’nın pek çok simgesinin de dâhil olduğu muazzam bir açık dünyayı ve yan etkinlikleri keşfet. Elemanlarını çevrimiçi olarak örgütle, arkadaşlarınla bir araya gel, görevleri ve zorlu oyun sonu içeriklerini tamamla.

4- Mafia: Definitive Edition

Fiyat: 259 TL yerine 155,40 TL (%40 İndirim)

Kuponla Birlikte: 74,50 TL

Mafia suç efsanesinin birinci bölümü – 1930’lar, Lost Heaven, IL

Sıfırdan başlayıp organize suçun Yasak çağında Mafya’da rütbenizi yükseltin. Mafyayla kasıtsızca yaşadığı bir olay nedeniyle Tommy Angelo, istemeden suç dünyasına dahil olur. Önce Salieri’ye katılmaktan rahatsızlık duysa da zaman geçtikçe ödüller görmezden gelinemeyecek büyür.

5- Metro Exodus

Fiyat: 249 TL yerine 99,60 TL (%60 İndirim)

Kuponla Birlikte: 39,60 TL

Metro Exodus, gelmiş geçmiş en sürükleyici oyun dünyalarından birinde ölümcül savaş ve gizliliği, keşif ve hayatta kalma-korku unsurları ile birleştiren, 4A Games tarafından yaratılan destansı ve hikâye odaklı bir birinci şahıs nişancı oyunudur.

Ölü Moskova’nın yıkıntılarından kaç ve gelmiş geçmiş en büyük Metro macerasında kıyamet sonrası Rusya’da kıtaya yayılan, destansı bir yolculuğa çık.

Geniş ve tekdüze ilerlemeyen bölümlerde Rusya’nın vahşi doğasını keşfet ve Dmitry Glukhovsky’nin romanlarından ilham alan, ilkbahar, yaz ve sonbahardan nükleer kışın derinliklerine uzanan tam bir yıla yayılmış sürükleyici hikâyeyi takip et.

Metro Exodus sahipleri, minimum gereksinimlerinden biri Işın İzleme Özellikli GPU olan nefes kesici görsel yükseltme Metro Exodus PC Enhanced Edition’ı da almaya hak kazanacak.


Peki siz bu kuponlarla hangi oyunları satın alacaksınız? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version