Epic Games Hile Önleme ve Sesli Sohbet Hizmeti Yayınlandı

Hile Tarihe mi Karışıyor?

Epic Games geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla birlikte bazı yeni özelliklerini duyurdu. Şirketin hile önleme ve sesli sohbet özelliği, kullanıcılara daha iyi bir deneyim sağlamayı hedefliyor. Epic Games Hile Önleme Servisi hakkında merak edilenleri sizler için bir araya getirdik.


Benzer İçerik: Epic Games Store Ücretsiz Oyunu Belli Oldu!


Epic Games Hile Önleme Özelliği Duyuruldu!

 

Resmi açıklamalar doğrultusunda yeni sesli sohbet hizmeti, platform ve oyun içi maçlar sırasında, hem birebir hem de grup sohbetini destekleyecek. Hizmeti kullanırken ses verileri Epic Games’in arka uç sunucuları aracılığıyla iletilecek ve tüm ölçeklendirme ve hizmet kalitesi özelliklerini yönetecek.

Halihazırda Fortnite ile test edildiği duyurulan bu özelliğin, sorunsuz bir şekilde çalıştığı vurgulanıyor.

Epic Online Services sesli sohbetin yanı sıra, çevrim içi oyunlarda hile yapanların kökünü kazımak ve başlatmak için tasarlanmış bir hizmet olan Easy Anti-Cheat için de destek ekliyor.

Easy Anti-Cheat daha önce üçüncü taraf geliştiricilerin oyunlarının  lisanslamaları için halihazır da mevcuttu ancak artık Epic Online Services’in bir parçası olarak ücretsiz olacak ve daha birçok geliştiricinin bundan faydalanmasına izin verilecek.

 

Epic Games, kendi oyun motoruna veya mağazasına bağlı olmayan Epic Online Services paketinin bir parçası olarak her iki hizmeti de içeriyor.

Web sitesindeki bir SSS’de şirket, “Epic’in tüm tekliflerinin daha geniş çapta benimsenmesini teşvik etmek ve şirket ve ortakları için daha büyük bir platformlar arası hesap tabanı oluşturmak amacıyla” hizmetleri ücretsiz sunduğunu söylüyor.

Artık hile olmayacak bir oyun dünyasına doğru yavaş tavaş adım atılıyor sanırım. Çünkü tüm oyun yapımcı ve servis sağlayıcılarda bu durumdan şikayetçi. Evet sevgili okur, sizce hile olayı yavaş yavaş tarihe karışır mı? Konu hakkında düşünce ve  yorumlarınızı aşağıya yazabilirsiniz.

Exit mobile version