Epic Games Her Gün Ücretsiz Oyun Dağıtacak!

Son zamanlarda verdiği oyunlar ve yaptığı kampanyalar ile dikkatleri üzerine çeken Epic Games Store, önümüzdeki haftadan itibaren her gün bir adet ücretsiz oyun dağıtacağını açıkladı.


İlginizi Çekebilir: Bu Haftaki Oyunları Kaçırmayın


Her hafta yeni ücretsiz oyunlarını sizlere duyurduğumuz Epic Games Store, 17 Aralık 2020 tarihinden itibaren yılbaşı için hazırlıklar yapmaya başlıyor. Bu kapsamda oyunlarda yüzde 75’e varan indirimler yapacak olan Epic Games, aynı zamanda 1 Ocak 2021 tarihine kadar her gün bir adet ücretsiz oyunu da oyuncularla buluşturacak.

Geçtiğimiz dönemlerde verdiği Grand Theft Auto V, Watch Dogs 2 ve Football Manager gibi oyunlarla dikkatleri üzerine çeken platformun yılbaşı döneminde de sürpriz fırsatlarla kullanıcıların karşısına çıkmasını bekliyoruz.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunları Neler Olacak?

Bulunduğumuz aşamada ücretsiz oyunların hangisi olacağını ne yazık ki bilmiyoruz ancak önümüzdeki günlerden itibaren her oyunu internet sitemiz ve sosyal medya kanallarımız üzerinden sizlerle paylaşacağız. Bu sayede bizi takip ederek her gün dağıtılan ücretsiz oyunlardan haberdar olabilirsiniz.

Şirket 17 Aralık 2020 tarihi için bir oyun kutucuğu açmış olsa da, bu kutucukta sadece ‘Gizemli Oyun’ yazısı yer alıyor. Yani oyunlar muhtemelen gün gün duyurulacak.

Epic Games Her Gün Ücretsiz Oyun Dağıtacak!

Hemen yukarıda da bahsettiğimiz gibi ücretsiz oyun fırsatlarından haberdar olabilmek adına bizleri takipte kalmayı unutmayın. Bu sayede bütün fırsatları değerlendirdiğinizden emin olabilirsiniz.


Peki siz Epic Games tarafından başlatılan bu kampanya hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version