Epic Games Bahar İndirimi 2024 Başladı

Yeni kampanya 28 Mart'a kadar devam edecek...

İlkbahar mevsimine ilişkin indirim kampanyaları, dijital oyun mağazalarında da başladı. Haftalık olarak verdiği ücretsiz oyunlar ile yüzümüzü güldüren Epic Games, bu defa da Epic Games Bahar İndirimi 2024 ile oyuncuların karşısına çıktı. Önümüzdeki ayın ilk haftası boyunca devam edecek olan kampanyanın detayları, haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Apple, Epic Games Konusunda Geri Adım Attı


Sayfasına buradan ulaşabileceğiniz kampanya, 28 Mart 2024 Perşembe günü TSİ 18:00 sıralarında son bulacak. Bu süreçte de hem büyük hem de küçük bütçeli yüzlerce oyunun % 10 ile % 85 arasında değişen oranda indirime girdiğini görebiliyoruz. Bunların arasında ilk kez böyle bir kampanyaya dahil olan oyunların da mevcut olduğunu söyleyelim. Ayrıca Epic Ödülleri de % 5’ten % 10’a yükseltildi. Diğer bir deyişle, yaptığınız harcamanın % 10’unu geri alacaksınız.

Prince of Persia serisinin güncel oyunu Prince of Persia: The Lost Crown, sayfada dikkat çekenlerin başında geliyor. Oyunun bütün sürümlerinin % 40 indirime girdiğini görebiliyoruz. Bu bağlamda, standart sürüm 849 TL, Deluxe sürüm ise 599.40 TL..

Eğer Hitman serisini denememişseniz, HITMAN Suikast Dünyası Birinci Kısım % 60 indirimle 91.60 TL’ye kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz. Bu birinci kısımda, 2016 yılında çıkan oyunun altı bölümü bulunuyor.

Blasphemous 2 oyununun da kaçırılmayacak bir fiyata indiğini söylemeden geçmeyelim. % 40 indirimle 299.40 TL’ye sahip olabilirsiniz. Kampanyada dikkat çeken diğer oyunlar ise şu şekilde;

Prince of Persia The Lost Crown Demosu Yayınlanacak

Epic Games Bahar İndirimi 2024 Kampanyası

Exit mobile version