Epic Games 3 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor (6 Ağustos)

Epic Games Store 3 ücretsiz oyunla karşımızda... Ama...

Epic Games 3 ücretsiz oyun ile kullanıcılarının karşısına çıktı. Her hafta Perşembe günü yeni ücretsiz oyunlarını dağıtmaya devam eden dijital oyun platformu, bu haftanın listesini şöyle açıkladı: 20XX, Barony ve Superbrothers: Sword & Sworcery EP.

Epic Games Store, aslında uzun süredir oyuncuların hayatında olan bir dijital oyun platformuydu. Özellikle ekran kartı sürücüleri ile her bilgisayara kapak atmayı başaran sistem, buna rağmen uzun süredir inaktif durumdaydı. Epic Games’in Fortnite ile beklenmedik paralar kazanmasından sonra platform değişikliğe uğramaya başlamıştı.

Epic Games Store’u yenileyen şirket, Steam’e rakip olabilecek en güçlü mağazalardan bir tanesini oluşturmayı başarmıştı. Sadece bu mağazaya özel oyunların çıkmaya başlamasıyla kullanıcı sayılarını katlayan Epic, ardından ücretsiz oyunlar dağıtma kararı almıştı.


İlginizi çekebilir: Epic Games Store’un bugüne kadar ücretsiz verdiği oyunların toplam değerleri


Özellikle geçtiğimiz aylarda GTA 5 vererek, herkesi şaşırtan platform, sonrasında da çok başarılı oyunları ücretsiz olarak sunmuştu. GTA 5’ten sonra üst üste Borderlands ve ARK gibi bombaları patlatmasının ardından biraz olsun yavaşlayan Epic, daha küçük oyunlar verir olmuştu.

epic games store 3 ücretsiz oyun listesi

Epic Games Store 3 ücretsiz oyun dağıtacak

Bugün yapılan açıklamayla 30 Temmuz ve 6 Ağustos tarihleri arasında 20XXBarony ve Superbrothers: Sword & Sworcery EP isimli oyunlar ile oyuncuların karşısına çıkacak. Söz konusu üç oyun 30 Temmuz tarihinde saat 18:00 itibarıyla indirilebilir olacak ve oyuncular, 06 Ağustos tarihine kadar bu oyunları kütüphanelerine tamamen ücretsiz bir şekilde dahil edebilecek.

Kısaca yukarıdaki oyunları belirtilen tarihler ve saatler arasında kütüphanenize eklemeniz gerekiyor. Bunu yapmanızla birlikte oyun sizde ömrünüz boyunca kalıyor ve istediğiniz zaman Epic Games Store Launcher üzerinden oyuna ulaşabiliyorsunuz.

Her ne kadar geçtiğimiz haftalara göre biraz geride kalsa da Superbrothers ve 20XX, indie oyun sevenlerin kesinlikle göz atmak isteyeceği oyunlar olarak göze çarpıyor. Bu oyunları edinmek için ise bu adrese tıklamak suretiyle mağazaya ulaşabilirsiniz.

Sayfaya ulaştıktan sonra varsa Epic Games hesabınızla giriş yapmalı yoksa yeni bir tane oluşturmalısınız. Sonrasında oyunlara tek tek tıklayarak kütüphanenize eklemeli ve eklediğinizi kontrol etmelisiniz. Bu işlemleri başarılı şekilde tamamlarsanız, oyunlar bundan sonra tamamen size ait olacaklar.

Exit mobile version