Görmeden Önce Ölmeniz Gereken En Kötü PS4 Oyunları

En Kötü PlayStation 4 Oyunları Hangileri?

PlayStation 4 birbirinden kaliteli AAA oyunlar ile tanınan bir konsol olsa da bu konsola çıkış yapmış ve oynayanları kör eden bazı yapımların da olduğunu hatırlatmak gerekiyor. Peki en kötü PlayStation 4 oyunları hangileri? Bu yazıda en kötü PS4 oyunları ile karşınızdayız.

İşte ölmeden önce görmenizden ziyade görmeden önce ölmenizi gerektiren bu oyunlar!


İlginizi Çekebilir: PS Plus Ağustos 2020 Oyunları Sızmış Olabilir


En Kötü PS4 Oyunları Listesi

PS4 için En İyi 50 TL Altı Oyunlar

Diğer oyun konsolları ile kıyaslandığı zaman PlayStation 4, birbirinden kaliteli özel oyunları ile öne çıkıyor. Bu noktada Uncharted, God of War ve The Last of Us gibi yapımlarla parıldayan PlayStation Store’un karanlık bir yüzünün daha bulunduğu söylesek, bize inanır mıydınız?

Bu listede birbirinden kalitesiz, oynayanları körleştiren, ayırdığı zamana pişman eden ve harcadığı internete üzen oyunları sizler için derledik. Lafı daha fazla uzatmadan bu listeye daha yakından göz atalım.

1- Life of Black Tiger

Mobil oyun asset’lerini PS4 oyununa yedirmiş gibi duran Life of Black Tiger, aslında umut vaat ediyordu. Bugüne kadar sadece bir mecra tarafından incelenen yapım, 100 üzerinden 10 alabildi.

2- Wander

Umut vaat eden ama çıktıktan sonra hayal kırıklığı yaratan oyunlardan bir tanesi de Wander olmuştu. İlk videoları oldukça güzel görünen yapım, maalesef başarılı olamadı. Barındırdığı birçok bug, kaplamalarındaki hatalar ve oynanıştaki sıkıntılar oyunu oynanamaz kılıyordu.

3- Bravo Team

SuperMassive tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanan bu PSVR oyunu, beklentinin çok altında kalmıştı. Hatta ilk inceleme puanları yayınlandığında birçok internet sitesi editörü, oynadıkları en kötü oyunun Bravo Team olduğunu belirtmişlerdi.

4- The Quiet Man

The Quiet Man için bir incelemenin açıklamasını kopyalasak yeter: “Korkunç bir fikir, çok yetersiz olmasına karşın kendine olan güveni yüksek, kötü hikaye anlatımı ve banal dövüş mekanikleri.”

5- Mass Effect Andromeda

Andromeda sonradan toplamasına karşın, ilk çıktığı günlerde gerçekten felaketti. Yarısı henüz bitmemiş bir oyunu piyasaya sürme cür’eti gösterilmiş ve oyunculardan büyük tepki alınmıştı.

6- Godzilla

Berbat oynanışı, kötü grafikleri ve olmadık hikayesi yetmiyormuş gibi Godzilla, çok yüksek fiyatlara satılmıştı. Bu da oyunun 40’lı puanlarda kalmasına yetmişti.

7- Tony Hawk’s Pro Skeater

Oyun çıkmadan önce büyük bir kitle tarafından beklenmesine karşın, barındırdığı büyük problemler sonrasında unutulmaya yüz tutmuştu. Özellikle fizik tarafında yaşanan problemler, can sıkan bug’lar ve oynanamaz halde multiplayer tarafıyla bizleri üzmüştü.

8- Super Street The Game

Yine sadece bir incelemenin özetiyle işi çözeriz gibi geliyor: “Her yönüyle bir hayal kırıklığı. Kötü sürüş mekanikleri, ne olduğu belirsiz bir hikaye, genel ses tasarımı, sıkıcı yükseltme seçenekleri ve akıl almaz derecede korkunç fizik, özellikle 49,99 ABD doları başlangıç ​​fiyatıyla almamanız gereken oyunlardan biri haline geliyor.”

9- My Name Is Mayo

My Name is Mayo oyun falan değil bunda baştan anlaşalım. Sadece bir kavanoza 20 dakika boyunca tıklamanız gerekiyor. Bunun sonucunda da Platin Trophy alıyorsunuz. Sadece 1 dolar fiyat etiketiyle satılmasıyla oyun geliştiricisine çok büyük gelir getirdi. Bu sebeple müthiş bir pazarlama başarısı olduğundan 100/100 ama oyun olarak bakarsak 0/100.

10- Toro

Boğa güreşi temalı bir oyun ne kadar eğlenceli olabilirse, Toro da o kadar eğlenceli. Üstüne kötü grafikler ve gereksiz oynanış dinamikleri eklenince, işler daha da kötüye gitmiş.

Bonus: Resident Evil: Umbrella Corps

Hideo Kojima’nın Metal Gear serisini ve Konami’yi bırakmasının ardından geliştirilen ilk MGS oyunu, Umbrella Corps olmuştu. MGS serisindeki karakterler kullanılarak hazırlanan bu çok oyunculu yapım, bir oyunda olmaması gereken her şeyi içerisinde barındırıyordu.

Bu listede yer alan her oyunun sizin için de kötü olduğu anlamına gelmediğini biliyoruz. Öte taraftan eğer yukarıdaki oyunlardan birisine para ödemeyi planlıyorsanız oturup birkaç kez daha düşünmenizde fayda var.

En Kötüsünü Oylarınızla Belirleyin


Peki, siz bu liste hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin oynadıklarınızın arasında en kötü oyunlar hangileriydi? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarla paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version