En İyi Ücretsiz PlayStation 4 Oyunları!

Bizler oynadık. Sıra sende!

En İyi Ücretsiz Playstation 4 Oyunları!

Oynaması ücretsiz oyunlar, modern oyunculuğun büyük bir parçası hâline geldi ve PS4’te para vermeden oynayabileceğiniz birçok oyun var. Turuncu Levye’nin oynarken en çok keyif aldığı bedava oyunları sizler için listeledik. İşte en iyi ücretsiz PlayStation 4 oyunları!


Benzer İçerik: Just Cause 4 Ücretsiz Oldu! 180 Liralık Oyunu Şimdi İndirin


En İyi Ücretsiz PlayStation 4 Oyunları;

Call Of Duty: Warzone

2020’nin ilk çeyreğinde oyuncular ile buluşan Call of Duty, serisin son oyunu. Call of Duty: Warzone hem ücretsiz hemde üst seviye bir oyun deneyimini ücretsiz bir şekilde oyunculara sunuyor. Warzone, Call of Duty: Modern Warfare satın alan oyuncular için bir oyun modu, satın almayan için ise baştan sona büyük bir oyun.

Call of Duty: Warzone, 150 kişiye kadar çevrimiçi oyuncuya ulaşabilen bir battle royale oyunu amacımız rakiplerimizi elimine ederek sona kalan takım veya kişi olmak. Warzone’nun içinde bir mod daha bulunuyor bu modun ismi ise Blood Money (eski adı Plunder). Bu modda amaç takım halinde para toplamak ve bu parayı bankaya yatırmak 1 milyon dolara ilk ulaşan takım kazanır şimdiden iyi şanslar!

World Of Tanks: Mercenaries

World of Tanks: Mercenaries serinin en detaylı oyunlarından birisi ücretsiz olmasının yanında oyun içerisinde bir çok satın alınabilir içerik mevcut. World of Tanks: Mercenaries, 2. dünya savaşının esintilerini taşıyan çevrimiçi bir stratejik savaş oyunu.

Tanklarla ilgi duyan bir oyuncuysanız bu oyun tam size göre ve tamamen ücretsiz. Oyunda bir çok mod var ancak 15v15 modunun çok eğlenceli olduğunu söylemeliyiz. World of Tanks: Mercenaries, WarGaming.net‘in en iyi oyunları arasında yer alıyor. Geniş tank ve mühimmat yelpazesine sahip olan oyun savaşa sizi çağırıyor!

Apex Legends

Apex Legends, Respawn Entertainment’ın battle royale dünyasınında bende varım dediği büyük çaplı bir battle royale oyunu ve ücretsiz! Apex Legends içerisinde farklı özellikleri olan karakterler bulunan ve bu karakterlerin hikayesinide içerisinde barındıran bir battle royale oyunu.

Respawn Entertainmenti, Apex Legends’ı ilk çıktığı günden bu yana güncellemeler ile çok canlı tutuyor. Oyun TitanFall evreninde geçiyor. Apex Legends, Titanfall 2’ninde kullandığı Valve’in Source Engine grafik motorunu kullanıyor.

World of Warships: Legends

Listemizde yine bir WarGaming oyunu olan World of Warships: Legends ile devam ediyoruz. Bu sefer ki savaş alanımız araziler, şehirler veya dağlar değil denizler! World of Warships: Legends sizi devasa çok oyunculu çevrimiçi savaş alanında tarihin en büyük savaş gemilerinden bazılarının başına getiriyor.

World of Warships: Legends’ta sizlerii bekleyen çok fazla şeyler var. Gemilerinizi yükseltin, mürettebatınızı genişletin ve deniz üstünlüğü kazanmak için efsanevi deniz komutanlarını işe alın. Düşman gemilerinin korkulu rüyası olabilirsiniz!

Brawlhalla

Brawlhalla, Blue Mammoth Games tarafından geliştirilen oynaması ücretsiz bir dövüş oyunudur. 2D animasyonla hayata geçirilen bu oyun çevrimdışı hem de arkadaşlarınızla birlikte çevrimiçi olarak oynanabilirsiniz.

Brawlhalla, oyunculara satın alabileceği birçok içerik sunuyor. Oyun karakter, kıyafet ve silah açısından çok zengin bir oyun olduğunu söylemeliyiz. Brawlhalla, arcade tadında eğlenceli vakitler geçirebileceğiniz bir oyun.

SMITE

Hem öğrenmesi kolay hem de ustalaşması zor bir takım halinde oynayabileceğiniz bir strateji oyunu. Oyunun teması ise gayet eğlenceli ve etkileyici. Smite’ın dünyası antik mitolojinin tanrılarından oluşuyor. Oyundaki amacımız rakibini elemine etmek için beş kişiden oluşan iki takımın savaştığı özel olarak tasarlanmış üçüncü bakış açısıyla dizayn edilmiş bir oyundur.

Smite’ın oyun içeriği olarak çok zengin bir oyun, 100’den fazla mitolojik tanrı karakterinin bulunduğu Smite  MOBA türü oyunların arasında dikkat çekiyor.

Paladins

Palandins, onlarca karakter arasından seçim ve denemeler yapabileceğiniz çok geniş silah yelpazesi bulunan bir FPS (Birincil Açıdan Bakış) çevrimiçi bir oyun. 40 Milyon oyuncuya sahip olan oyun Playstation dünyasında yer edinmiş durumda.

Dauntless

Dauntless Phoenix Labs tarafından geliştirilen ve Epic Games tarafından dağıtılan, 2019 yılında Playstation 4’e çıkışını gerçekleştiren ücretsiz bir aksiyon rol yapma video oyunudur. Dauntless’ta takım olgusunun bir hayli önemli çünkü oyun içerisinde devasa hayvanları ve yaratıkları alt ederken takım çalışmanız iyi değilse oyunda sizler için bir hayli zorlaşıyor.

Oyunun oynanışı gayet kolay ve zevkli bu seviyede olan oyunların ücretsiz olması ise oyuncular için bir şans. Dauntless, oyunun sesleri, grafikleri ve oynanabilirlik olarak gayet eğlenceli bir oyun şimdiden iyi avlar!

Fortnite

Fortnite Epic Games ve People Can Fly tarafından geliştirilen, Epic Games tarafından yayınlanan bir co-op ve takım halinde de oynanabilen bir battle royale oyunudur. Uzun süre zirvede yer alandıktan sonra Call Of Duty’e karşı kan kaybeden Fortnite hala en iyi Battle Royale oyunlarından birisi.

Fortnite’ın geliştiricisi Epic Games, diğer tüm oyun firmalarına örnek olması gereken bir politika izliyor. Epic Games, Fortnite’ı haftalık olarak güncel tutuluyor. Fortnite dünyasını, eğlenceli ve rekabetçi tutmaya adamış. Oyuna birçok yeni araç, mod ve silahlar haftalık olarak ekleniyor. 

Oyuna her giriş yaptığınızda keşfedilecek birçok yeni içerik bulunmaktadır.Hediyelerin kilidini açarak oyuna renk kazandıran modları keyifli bir özellik olarak belirtiliyor. Bu modlar oyuna hareketlilik ve süprizler katıyor.  Artık sizlere kalan oyunu bedava bir şekilde indirip rakiplerinizi yok etmek!

Hustle Kings

Hustle Kings, PlayStation 4 için VooFoo Studios tarafından geliştirilen bir bilardo oyunudur. Oyun piayasaya 2015 yılında sürüldü. Hustle Kings 1-8 kişi arasında oynanabilen bir oyun olduğunu için gerek tek başın gerek arkadaşlarınız ile eğlenceli vakitler geçirebileceğiniz türde bir oyun.

Don’t Even Think

Don’t Even Think, asimetrik bir PvP hayatta kalma oyunudur. Bu oyun, battle royale oyun türüne farklı bir konsept getirmektedir. Yoğun bir savaş sırasında, tek başına savaşmak akıllıca bir karar olmayacaktır. Tam doğru bir zaman olduğunda, diğer oyuncularla işbirliği yaparak beklenmedik bir sonuç elde edebilirsin.

İstihbaratları toplayarak analiz etmek ve stratejilerini uygulamaya dökmek zaferine giden yolda en kilit nokta olacaktır. Soğuk gecelerde insanların silah ve cephaneleri bulması gerekir. Kendilerinin kaçmalarına yardımcı olacak istihbaratı ararken, kaynakları toplamaları ve kendilerini sıcak tutmaları gerek.


Peki ya siz listemiz hakkında neler düşünüyorsunuz? Eklemek istediğiniz oyunlar varsa aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle ve diğer takipçilerimiz ile paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version