Gelmiş Geçmiş En İyi Korku Oyunları (PC)

En iyi korku oyunları listemizde, sizin görüşlerinizi de sorduk.

Oyuncular tarafından en çok oynan en iyi korku oyunları ile karşınızdayız. Gelin hep beraber lafı hiç uzatmadan tüm zamanların en korku dolu oyunlarına yakından bakalım. İşte en iyi korku oyunları:


İlginizi çekebilir: En iyi Battle Royale oyunları (ANKET)


En İyi Korku Oyunları

1 – Outlast

Oyuncuların oynarken en çok korktuğu oyunların başında gelen Outlast, sürükleyici bir senaryoya sahip. Oyunda bir gazetecinin haber yapmak için gittiği akıl hastanesinde yaşadığı olaylar oynanıyor. Akıl hastanesinde olmayan kalmıyor desek yeridir. Karanlıkta sadece bir telefonun ışığı ile yolunuzu bulmaya çalışıyorsunuz ve hiç beklemediğiniz anda sürprizler karşınıza çıkıyor. Eğer korku dolu bir oyun arıyorsanız mutlakta Outlast’a göz atın.

En İyi Korku Oyunları Outlast

2 – Resident Evil 7: Biohazard

Terk edilmiş çiftlik evinde hayatta kalmaya çalışın. Resident Evil 7: Biohazard ile korku dolu anlar sizleri bekliyor. İlk olarak 2017 yılında piyasaya sürülen Resident Evil 7: Biohazard halen en popüler korku oyunları arasında yer almakta.

3 – SOMA

Dünya ile bağlantısı kesilmiş okyanusun derinliklerinde bir istasyonda geçen SOMA’da gizli alanlara giriş yapmanız ve hayatta kalan kişileri kurtarmanız gerekiyor. Hayatta kalan kişileri kurtarırken oldukça dikkatli davranmayı unutmayın. Yaratıklar hiç beklemediğiniz anda karşınıza çıkıyor ve korkmanıza neden oluyor.

4 – Amnesia: The Dark Descent

Oyunda Daniel isimli karakteri canlandırmaktasınız. Daniel hayatında olup bitenler hakkında çok az şeyi hatırlamakta ve bir kalede gözlerini açmakta. Kalede dolaşarak Daniel’ın kendine yazdığı notu buluyorsunuz ve olay başlıyor. Daniel, bir iksir içtiğini ve peşinde bir Gölge olduğunu öğreniyor. Daniel, Gölgeyi durdurmak için kale içerisinde yola çıkıyor ve yolda başına gelmeyen kalmıyor.

5 – Resident Evil 2

Korkudan titremeye hazır olun. En korkunç oyunlar arasında yer alan Resident Evil 2, Resident Evil serisini tanımlayan klasik aksiyon, yoğun keşif ve bulmaca çözmeye dayalı oynanış geri dönüyor. Oyuncular, Raccoon City’yi vurarak tüm nüfusunu ölümcül zombilere dönüştüren felaket bir salgının bir araya getirdiği çaylak polis memuru Leon S. Kennedy’ye ve üniversite öğrencisi Claire Redfield’a katılıyor. Hayatta kalmak ve şehre yapılan saldırının arkasında neyin olduğunu bulmak için birlikte mücadele veriyorsunuz.

Oyunlara Steam üzerinden kolayca erişebilirsiniz. Sizce en iyi korku oyunu hangisi? Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın. En güncel oyun haberleri için sitemizi takipte kalın!

Exit mobile version