En Güçlü Oyun Karakterleri Listesi

En Güçlü Oyun Karakterleri Hangileri?

Biz oyuncular pek çok oyun oynadık; ne karakterler, ne hikayeler ve ne bölüm sonu canavarları gördük. Peki bu oyunlardaki en güçlü karakterler hangileri, kimler hiç düşündünüz mü? Turuncu Levye sizler için derledi. Karşınızda en güçlü oyun karakterleri listesi.


İlginiz Çekebilir: Tost Makinesinde Bile Oynayabileceğiniz Oyunlar!


En Güçlü Oyun Karakterleri Hangileri?

Öncelikle belirtmemiz gerekiyor ki herkesin listesi farklı olabilir. Oynadığınız oyunlar dahilinde siz de kendi listenizi oluşturabilir veya bu listeyi beğenmeyebilirsiniz. Ancak benim oynadığım oyunlar arasında karşılaştığım en güçlü oyun karakterleri, bence bunlar.


En Güçlü Oyun Karakterleri

5- Kirby Serisi: Kirby

Hayır, hayır. Kafanızdaki düşünceleri duyar gibiyim:

Bu peluş oyuncak nasıl olacak da koskoca oyun dünyasının en güçlülerinden birisi olacak?

Fakat söylemeliyim ki, çok yanılıyorsunuz.

Bu gördüğünüz küçük pembe şeytan tam bir güç manyağı. Yeter ki beslenecek bir şeyi olsun. Kirby’nin ana özelliği karşısındaki her türlü şeyi yutup onun özelliklerini elde etmesi. Yani karşısına Zeus gelse onu yutar ve adeta bir Yunan tanrısına dönüşür ve bunu sayısız kez tekrarlayabilir.

4- Doom Serisi: Doomguy

Evet belki de bu sizi tatmin edebilir.

Kendisi Mars’ta, Dünya’da ve adeta cehennemde bile savaşmış büyük bir katil.

Tek başına bir sürü silah taşıma kabiliyetine sahip olan Doomguy ve yine tek başına adeta katliamlar yaratmıştır. Eline bir pompalı verin, karşısına ise binlerce şeytan, canavar ve uzaylı koyun. Sonra oturun ve sadece izleyin.

3- Wolfenstein Serisi: B.J Blazkowicz

Aslında şöyle bir bakarsanız bu da Doomguy’ın daha realist olan hali. Yani olduğu kadar.

Kendileri 2. Dünya Savaşı’ndan başlayıp uzun süreler boyunca savaşmış, nazilerin korkulu rüyası olmayı başarmıştır. Havada, karada ve suda.

O adeta her yerde.

Nazilerin üstün silahlarına karşı koymuş, Alman harikası robotları yok etmeyi başarmıştır. Hatta uzaya gidip Hitler ile bile karşı karşıya gelmiştir.

2- Witcher Serisi: Ciri

Bir anlamda seçilmiş kişi de diyebileceğimiz Prenses Cirillia yada daha çok hitap edilen haliyle Ciri. Grealt’ın canından çok sevdiği manevi kızı.

Kendisi ölümcül güzelliğinin yanında usta bir Witcher olarak eğitim almış ve nasıl savaşması gerektiğini en iyilerden öğrenmiştir. Bunun yanı sıra seçilmiş kişi olduğundan mütevellit bazı pisişik cadı güçleri olduğunu da biliyoruz. Işınlanma ve farklı boyutlara yolculuk etmek başta geliyor.

1- God of War serisi: Kratos

Kim ne derse desin oyun dünyasının baş tacı ve en güçlüsü. Tanrıların baş belası.

İşte karşınızda Kratos!

Kratos insani boyu, kel kafası, beyaz kırmızı boyalı teni ve kılıçları ile oyun dünyasının belki de en ikonik karakteridir.

Aslında iyi bir baba olan Kratos’a tanrılar tarafından yamuk yapılınca intikam almaya yemin ediyor ve son oyuna kadar Yunan tanrılarının bir bir içinden geçiyor. Tabii bazı tanrıçalarında. En sonunda Yunan mitolojisini bitirdikten sonra gözlerini rahat bir yaşam için İskandinavya topraklarına dikiyor.


Peki siz bu listeye katılıyor musunuz? Sizin için en güçlü karakterler hangileri ve sizin listeniz nasıl olurdu? Hemen aşağıda bulunan yorumlar sekmesinden görüşlerinizi bizlerle ve diğer okurlarla paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version