Elle Fanning, Yeni Hideo Kojima Oyununda Başrol Oldu

The Game Awards 2022'de bir duyuru gelir mi?

Yeni Hideo Kojima oyunundaki başrol koltuğu Elle Fanning tarafından kapıldı. Bugün ortaya çıkan yeni bir detay, gizemli oyun yavaş yavaş kendisini göstermeye devam ediyor. Söz konusu ünlü yönetmen olunca, sürecin ilerleyiş şeklini aslında çok da yadırgamıyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hideo Kojima Xbox ile Oyun Projesi Üzerinde Çalışıyor


Karşımıza son olarak Death Stranding ile çıkmış olan Hideo Kojima’nın sıradaki oyunu elbette epey merak ediliyor. Bir süre önce ortaya Death Stranding 2 ve Overdose ile ilgili söylentilerin ardından Kojima, Tokyo Game Show 2022 sırasında üzerinde ‘WHO AM I?’ yazılı bir poster yayınlanmıştı. Epey gizemli olan bu posterdeki ‘WHO’nun yerine, bugün başlayan ve 9 Ekim 2022 tarihinde sona erecek olan PAX Australia 2022 ‘WHERE’ geldi. Yani aynı poster, üzerinden ‘WHERE AM I?’ yazısı ve bir QR kodu ile tekrardan gündeme geldi.

1280x800-Elle Fanning 2018 5K3897615111

Elle Fanning, Hideo Kojima’nın Yeni Oyunundaki Başrolü Kaptı

Bahsi geçen QR kodu taratıldığında da, yönlendirilen site ile posterdeki kişinin Elle Fanning olduğu anlaşılıyor. Diğer bir deyişle, bir sonraki Hideo Kojima oyununun başrolünde Super 8, Neon Şeytan (Neon Demon), Başka Bir Yerde (Somewhere) ve Kadın Affetmez (The Beguiled) filmleri ile tanınan oyuncu bulunacak.

Tokyo Game Show 2022 fuarında yayınlanan ilk posterin ardından kolları sıvayan Reddit kullanıcıları, gizemli kişinin Fanning olduğunu az çok ortaya çıkartmışlardı. Bugün de resmiyet kazanmış oldu.

Hatırlayacağınız üzere Haziran ayı içerisinde bir sızıntı ile gündeme gelmiş olan Tom Henderson, Kojima Productions bünyesinde geliştirilen sıradaki oyunun Overdose olduğunu ortaya çıkartmıştı. Ne var ki o zamanda resmi bir teyit veya yalanlama gelmemişti.

Şu an için resmi bir duyuru gelmemiş olsa da, ünlü yönetmenin sıradaki oyununu The Game Awards 2022 sırasında görebilme ihtimalimiz var. Hele de Geoff Keighley ile olan yakınlığını ve sunuculuğunu yaptığı her şovda bir şekilde göründüğünü göz önünde bulunduracak olursak, umut beslemeye yavaş yavaş başlayabiliriz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version