Electronic Arts Satın Alım İddiaları için Açıklamada Bulundu

Kapı açık olsa da, yanıp tutuşmuyorlarmış...

Üst Yönetici Andrew Wilson, Electronic Arts satın alım iddiaları ile ilgili olarak finansal konferans sırasında yanıt verdi. Peki Wilson durum hakkında ne diyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Electronic Arts Juventus FC ile Anlaşma İmzaladı!


Mayıs ayı içerisinde Puck isimli bir haber sitesi, Amerika menşeli yayıncının birleşme ve satın alım fırsatı kovaladığını raporlamıştı. Amazon, Apple ve Disney dahil birçok şirket ile görüşmeler yapılmış ve hatta aralarından Comcast-NBCUniversal ile bir sonraki aşamaya geçilmiş olduğu söylenmişti. Comcast Üst Yöneticisi Brian Roberts tarafından yapılan birleşme teklifi sonrasında başlayan pazarlık haftalar sürmüş, ama ücret ve yapılanma üzerinde anlaşmaya varılamadığı için pazarlığın sona erdiğinden de bahsediliyordu.

Electronic-Arts-Appoints-Andrew-Wilson-as-New-CEO-383860-2

Electronic Arts Satın Alım İddiaları için Ne Diyor?

Bu gelişmenin ardından, Electronic Arts tarafından analistler ve yatırımcılara yönelik olarak gerçekleştirilen finansal konferans sırasında Üst Yöneticisi Andrew Wilson konuya ilişkin bir açıklamada bulundu.

İnanılmaz bir pozisyonda bulunduklarını düşünen Wilson, dünyadaki en inanılmaz ekiplere sahip olduklarını, yakında en büyük bağımsız etkileşimli eğlence geliştiricisi ve yayıncısı olacaklarını ve her geçen gün daha da çok inanılmaz yaratıcı yeteneği cezbettiklerini de sözlerine ekledi.

Sözlerinin devamında oldukça büyüyen güçlü bir topluluklarının olduğuna ve platformlar, iş modelleri ve coğrafyalar boyunca büyüdüklerine inandıklarını da dile getiren Üst Yöneticisi Andrew Wilson, şirket olarak çalışanlarını, oyuncularını ve ortaklarını gözetmek amacında olduklarını ve bunu bugün yaptıklarından farklı bir şekilde yapmak için bir yol olduğuna inandığını belirtti. Bu bağlamda, birleşme ve satın alma fikrine açık olsalar da, şirketin bağımsız olarak yoluna devam edeceği geleceği için hem kendilerinden çok emin hem de çok heyecanlılarmış.

Exit mobile version