Electronic Arts Juventus FC ile Anlaşma İmzaladı!

FIFA 23 adına bir güzel haber daha...

Electronic Arts Juventus FC ile Anlaşma İmzaladı!

Konami ile sona eren anlaşmanın ardından, Electronic Arts Juventus FC kulübü ile yeni bir anlaşma yaptı. Anlaşmanın detayları ve dahası haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: FIFA 23 Switch Versiyonu Detayları Ortaya Çıktı


Hatırlatma yapmak gerekirse, 2019 yılının Temmuz ayı içerisinde Juventus FC ile Konami arasında imzalanan anlaşma ile eFootball PES 2020 için üç yıllık bir anlaşma imzalanmıştı. Bu bağlamda, anlaşma sona erene kadar ünlü İtalyan kulübünün logoları ve ekipmanlarının lisanslı olarak çıkacak olan oyunlarda yer almasının yanı sıra, üç boyutlu tarama teknolojisi ile hem futbolcular hem de Allianz Stadium da son derece gerçekçi bir şekilde karşımıza çıkmıştı.

Bu durum haliyle, Juventus FC takımının rakip FIFA oyunlarında Piemonte Calcio gibi farklı bir isim ile yer almasına yol açmıştı. Ne var ki bu ay içerisinde Konami ile olan anlaşma sona erdi ve Electronic Arts da beklenen hamleyi yaptı.

Electronic Arts Juventus FC Anlaşmasını Duyurdu

Amerika menşeli yayıncı tarafından yapılan duyuru ile İtalyan kulüp ile birden fazla yılı kapsayan anlaşmanın yapıldığını müjdeledi. FIFA 23 ile başlayacak olan anlaşma neticesinde, kulüp logosuna, ekipmanlarına ve formalarına ek olarak Allianz Stadium da lisansı olarak oyunda yer alacak. Ne var ki anlaşma bununla sınırlı kalmayacak. Electronic Arts ve Juventus FC, futbolun dışında bir dizi yaşam tarzı ve kültürel girişimler açısından da birlikte çalışacaklar.

 

Bildiğiniz gibi FIFA 23, Electronic Arts’ın yayıncılığını yapacağı son FIFA oyunu olacak ve önümüzdeki sene artık EA Sports FC ile yola devam edilecek. Ancak bu elbette hiçbir şeyi etkilemeyecek. Ünlü İtalyan kulübü, yeni oyunda da lisanslı olarak karşımıza çıkmaya devam edecek. Bunun aynı zamanda Amerika menşeli yayıncının halihazırda devam eden bütün anlaşmaları için geçerli olacağını da söyleyelim.

Son olarak, geçtiğimiz hafta yapılan yeni FIFA oyununun tanıtımları kapsamında, 27 Temmuz 2022 tarihinde yanı yarın yeni özellikler ve HyperMotion2 teknolojisi hakkında daha fazla detayın bizlere sunulacağını hatırlatalım.

Exit mobile version