Elden Ring PS1 Oyunu Olarak Nasıl Görünürdü?

Nostaljik deneyim sevenlere...

Elden Ring PS1 Oyunu Olarak Nasıl Görünürdü

Modern oyunların ilk PlayStation konsoluna uygun versiyonlarını yaratarak dikkatleri üzerine çeken Rustic Games BR, benzer bir çalışmayı güncel FromSoftware oyunu için yaptı. Peki Elden Ring PS1 oyunu olsaydı nasıl görünürdü? Bunun cevabı haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Armored Core 6, Zorluğuyla Bizi Kanser Etmeyecekmiş


Geçmişte sizlerle bu tarz haberleri birkaç kez daha paylaşmıştık, hatırlayacağınız üzere. Yılına göre yeni çıkmış olan oyunların ilk PlayStation konsoluna da çıkmış olması durumunda nasıl görüneceğine dair hoş video çalışmalarıydı. Şimdi bunların arasına Elden Ring de katıldı.

Mart ayında PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulmuş olan oyun, The Game Awards 2022 gecesinde Yılın Oyunu ödülünü de kazanmıştı. Youtube kullanıcılarından Rustic Games BR de FromSoftware tarafından geliştirilmiş olan şaheserin PlayStation 1 versiyonunu yaratmaktan geri durmadı.

Elden Ring PS1 Oyunu Videosu

Bahsi geçen kanalda, daha önceden Resident Evil 4, The Last of Us, Outlast, God of War, Haunting Ground, Dead Space ve Dark Souls oyunları için de benzer çalışmalar görmüş ve hayran kalmıştık. Elden Ring çalışmasının da bunlardan aşağı kalır yanı yok.

Dört buçuk dakikalık videoda, oyunu sabit kamera açısı ve aşina olduğumuz tarzda envanter ekranı ile görüyoruz. Ayrıca Godfrey ile yaptığımız savaş da yer alıyor ve tahmin edebileceğiniz üzere zorluğundan bir şey kaybetmemiş. Zaten aksini beklemiyorduk, değil mi?

Elden Ring Konusu

Erdtree kaynağı olan Elden Ring, Queen Marika the Eternal tarafından hüküm sürülen diyarlar arasında parçalara ayrılmış ve her bir evlat ve yarı tanrı da Great Runes adı altında bir parça alıyor. Ne var ki bu durum, The Shattering adı altında yeni bir savaşın başlamasına neden oluyor. Biz ise Queen Marika the Eternal evlatlarını ve yarı tanrılarını ortadan kaldırarak, Elden Ring parçalarını toplamak ve nihayetinde Elden Lord olmak için mücadele veriyoruz.

Exit mobile version