Elden Ring Oyuncusu İki Malenia Boss’unu Birden Öldürdü

Radagon'u hafiften bir panik sardı...

Elden Ring Oyuncusu İki Malenia Boss'unu Birden Öldürdü

Çılgın bir Elden Ring oyuncusu iki Malenia ile aynı anda çatışmaya girdi. Peki bu çatışmanın sonucu ne oldu? Kayda alınmış olan videoda yaşananlar haberimizde. Kaçırmamanızı öneriyoruz.


İlginizi Çekebilir: Yılın Oyunu Ödülü Rekoru Elden Ring Oyununa Geçti


FromSoftware tarafından geliştirilmiş olan Souls serisi, Bloodborne, Sekiro: Shadows Die Twice ve son olarak Elden Ring, zorluğu ile olduğu kadar oyuncuların çeşitli meydan okumalar planlayıp da hayata geçirmeye çalışmalarıyla da gündeme geliyor. Mesela en kısa sürede bitirmek, kimseyle didişmeden veya hiçbir şekilde hasar almadan bitirmek gibi denemelerin yapıldığını görüyor ve çoğu zaman da hayrete düştüğümüz oluyor. Japonya menşeli stüdyo da bildiğiniz gibi bu tarz denemelerin yeni oyunlarda da geleceğini artık tahmin etmenin ötesine geçtiği için, oyuncuların cesaretlerini de ödüllendirmeyi ihmal etmiyor. Bu da haliyle daha başka denemelerin de kapısı açıyor.

Bu haberimizde ise başka bir çılgın oyuncunun Elden Ring denemesine ve zafere ulaşmasına tanıklık edeceğiz. Malenia ile eş zamanlı olarak kapışan ve ikisini de yere sermeyi başaran Twitch yayıncısı MissMikka, aslında oldukça zor bir şeyi başardı.

Elden Ring Oyuncusu İki Malenia Karşısında Şov Yaptı

Bildiğiniz gibi Malenia zaten tek başına oyunun en zor düşmanlarından bir tanesi ve karşısına dikilmek de tamamıyla tercihe bağlı. Yani oyunu bitirdikten sonra da kendisini ziyarete gidebilirsiniz. MissMikka ise Elden Ring oyununu hem PC hem de PlayStation 5 üzerinden açmış. Sonrasında ise PC tarafında dans pedi, konsol tarafında da doğal olarak kontrol kolu ile iki ayrı Malenia ile kapışmaya başlamış.

Bahsettiğine göre, toplamda üç gün ve neredeyse iki yüz deneme sonucunda zafere ulaşmış. Dokuz buçuk dakika uzunluğundaki videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Daha önceden aynı düşmanı birinci seviye karakteri ile tek elini kullanarak öldüren MissMikka için sıradaki hedef ise iki Radagon ile aynı anda kapışmak olacakmış.

Exit mobile version