Elden Ring Oyununu Kimseye Saldırmadan Bitirdi!

Oyunculardan ilginç denemeler gelmeye devam ediyor...

Elden Ring Oyununu Kimseye Saldırmadan Bitirdi!

Bir oyuncu, Elden Ring oyununu tek bir kişiye bile saldırmadan bitirebildi. Peki bu nasıl mümkün oldu? Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Tekken 7 Elden Ring Modu Resmi İçerik Gibi Görünüyor


Son dönemin en fazla konuşulan oyunlarından olan Elden Ring, muhtemelen daha bir süre dillerden düşmeyecekmiş gibi görünüyor. Geride bıraktığımız hafta içerisinde Steam mağazasının en çok satanlar listesinde bizleri yine zirvede karşılamış olan oyun ile ilgili olarak, en kısa sürede bitirme sürelerinden tutun da tek bir darbe dahi almadan bitirenleri görmüştük.

Ne var ki oynanış stilleri nedeniyle FromSoftware stüdyosunun önceki oyunlarında yapılması hiç de mümkün olmayan bir şey, yeni oyunda mümkün oldu: Kimseye bulaşmadan oyunu bitirebilmek.

Elden Ring Kimseye Bulaşmadan Nasıl Bitirilir?

Bu konuda elbette yardıma çağırılan ruhlar ve bu ruhların gerekli bütün büyük düşmanları öldürmeleri serbest oluyor. Ayrıca oyuncu, bu ruhlara Faith tabanlı iyileştirme ve güçlendirme büyüleri ile hayatta tutmak gibi destek sağlamasının yanı sıra düşmanlara doğrudan hasar vermeden eylemlerde bulunabiliyor.

Haberimizin sonundan izleyebileceğiniz ve Iron Pineapple tarafından yayınlanmış olan videoda da görebileceğiniz üzere kullanıcı, oynanış süresi boyunca karşısına çıkan düşmanlardan kimi zaman koşarak, kimi zaman da saklanarak sıyrılıyor. Bununla birlikte, zaman zaman da yüksek yerlerden düşerek ölmelerini de sağlıyor.

Dikkat çeken bir diğer nokta ise, kestirmelerden gitmek yerine ilk etapta kendisini Renna olarak tanıtan Ranni the Witch’in görevlerini bütünü ile tamamlama yoluna gittiğini de görebiliyoruz. Bildiğiniz gibi bu karakterin görevlerini tamamladığınız zaman, işinize yarayacak olan büyü ve ruhlara erişim sağlamanız mümkün oluyor.

Genel olarak izlenmesi keyifli olan videoda, hem Iron Pineapple isimli oyuncunun performansına hem de FromSoftware stüdyosunun önceki oyunlarına göre Elden Ring’i yaratıcı oyuncuların fikirlerini nasıl destekleyecek ve ödüllendirecek şekilde geliştirdiğini görebiliyoruz. Şimdiden keyifli seyirler dileriz.

Elden Ring Konusu

Erdtree kaynağı olan Elden Ring, Queen Marika the Eternal tarafından hüküm sürülen diyarlar arasında parçalara ayrılmış ve her bir evlat ve yarı tanrı da Great Runes adı altında bir parça alıyor. Ne var ki bu durum, The Shattering adı altında yeni bir savaşın başlamasına neden oluyor. Biz ise Queen Marika the Eternal evlatlarını ve yarı tanrılarını ortadan kaldırarak, Elden Ring parçalarını toplamak ve nihayetinde Elden Lord olmak için mücadele veriyoruz.

 

Exit mobile version