Elden Ring İzometrik Açıdan Hoş Görünüyor

Lands Between haritasının diorama hali...

Elden Ring İzometrik Açıdan Hoş Görünüyor

Elden Ring izometrik kamera açısı ile oldukça hoş görünüyor. Flurdeh isimli Youtube kullanıcısı tarafından hazırlanmış olan yeni video ile Lands Between bir nevi diorama havası veriyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Elden Ring Oyununu Kimseye Saldırmadan Bitirdi!


Görselliği geliştiren veya dizi, film veya oyun olsun farklı bir serideki simgesel bir karakteri veya karakterleri mevcut bir oyuna getiren modların haricinde, birtakım eğlenceli içerikler ile karşılaştığımız da olmuştu. Mesela son dönemde çıkan oyunların PlayStation için geliştirilmesi durumunda nasıl görüneceğine dair fikir veren demake çalışmaları gibi.

Flurdeh isimli Youtube kullanıcısı ise tamamıyla farklı bir yaklaşımda bulunarak Tiny Game Worlds serisi ile karşımıza çıkmaya başlamıştı. Kullanıcının bir hayli üne kavuşmasını sağlayan bu seri ile Red Dead Redemption 2, Cyberpunk 2077, BioShock Infinite, God of War, Days Gone, Fallout: New Vegas, The Elder Scrolls V: Skyrim, Half Life 2, Battlefield 1 dahil hem son dönemde çıkmış hem de genel olarak popüler olan birçok oyunun dünyasına izometrik kamera açısından bakma imkanı sunuyor.

Elden Ring İzometrik Sunumu ile de İlgi Çekici Görünüyor

Flurdeh, çalışmalarından güncel olanı ise Elden Ring için gerçekleştirmiş. Aşağıdan izleyebileceğiniz ve üç dakika uzunluğundaki video ile oyunun dünyasını çok farklı bir açıdan görebiliyorsunuz. Windmill köyündeki Dominula Celebrant’lar ve Tree Sentinel, ejderhalar ve zindanlar ve daha birçok şeyin göze oldukça hoş göründüğünü söyleyebiliriz.

Youtube kanalında, adında Tilt Shift yazılı olan videoların tamamının izometrik kamera açılı sunumlara sahip olduğunu söyledikten sonra, Elden Ring videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Keyifli seyirler diliyoruz.

Elden Ring Konusu

Erdtree kaynağı olan Elden Ring, Queen Marika the Eternal tarafından hüküm sürülen diyarlar arasında parçalara ayrılmış ve her bir evlat ve yarı tanrı da Great Runes adı altında bir parça alıyor. Ne var ki bu durum, The Shattering adı altında yeni bir savaşın başlamasına neden oluyor. Biz ise Queen Marika the Eternal evlatlarını ve yarı tanrılarını ortadan kaldırarak, Elden Ring parçalarını toplamak ve nihayetinde Elden Lord olmak için mücadele veriyoruz.

Exit mobile version