Elden Ring İnceleme Puanları ile Damgasını Vurdu!

Yeni FromSoftware oyunu bu hafta çıkıyor...

Elden Ring İnceleme Puanları ile Damgasını Vurdu!

Elden Ring ile buluşmak için önümüzde fazla bir zaman kalmadı. Bugün itibarıyla ön-yüklemeye açılan yeni FromSoftware oyunu 25 Şubat 2022 Cuma günü bizlerle olacak. Bunun öncesinde ise Elden Ring inceleme puanları ortaya çıktı. Şu anki tabloya bakacak olursak, Yılın Oyunu ödülü için oldukça sağlam bir adayın olduğunu söyleyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Elden Ring Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı


Elden Ring İnceleme Puanları ile Ateş Ediyor!

Metacritic sitesine bakacak olursak, PC ve Xbox Series ortalamaları 95 / 100 iken PlayStation 5 ortalaması 97 / 100 olarak görülüyor. FromSoftware stüdyosunun önceki oyunlarından sadece Dark Souls II’nin 91 / 100 ile doksan puanın üstüne çıktığını göz önünde bulunduracak olursak, Japonya menşeli stüdyonun ne kadar muazzam bir geri dönüşe imza attığını daha iyi anlayabiliyoruz. Şimdiye kadar yayınlanan bütün Elden Ring inceleme puanlarına ise aşağıdan bakabilirsiniz.

Elden Ring Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Elden Ring Konusu

Erdtree kaynağı olan Elden Ring, Queen Marika the Eternal tarafından hüküm sürülen diyarlar arasında parçalara ayrılmış ve her bir evlat ve yarı tanrı da Great Runes adı altında bir parça alıyor. Ne var ki bu durum, The Shattering adı altında yeni bir savaşın başlamasına neden oluyor. Biz ise Queen Marika the Eternal evlatlarını ve yarı tanrılarını ortadan kaldırarak, Elden Ring parçalarını toplamak ve nihayetinde Elden Lord olmak için mücadele vereceğiz.

Exit mobile version