Elden Ring Genişlemesi, Shadow of the Erdtree Duyuruldu!

Erdtree bizi çağırıyor!

Elden Ring Genişlemesi, Shadow of the Erdtree Duyuruldu!

Sonunda beklenen oldu ve ilk Elden Ring genişlemesi, Shadow of the Eldtree resmen duyuruldu. Şimdilik hakkında pek bir şey bilmesek de, FromSoftware stüdyosunun müjdesi bizi sevinçten havalara uçurmaya yetti. Lands Between diyarına geri dönmeye hazır mısınız?


İlginizi Çekebilir: Call of Duty 2023, Modern Warfare 2’nin Devamı Olabilir


The Game Awards şovunda ve geçtiğimiz günlerde belli olan DICE Ödülleri 2023 kapsamında da Yılın Oyunu ödülünü kazanan Elden Ring için içerik desteği tam gaz devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere, Aralık ayında yayınlanan güncelleme ile oyuna Colosseum adıyla yeni bir mod eklenmişti. Lands Between haritasındaki farklı noktalarda karşımıza çıkan arenalarda, çetin PvP savaşları yapılabiliyor. Bu içerik bir nebze olsun ihya etmişse de, stüdyonun önceki oyunları göz önünde bulundurulduğunda, bir genişleme paketi beklentisi her daim vardı.

Elden Ring Genişlemesi Geliyor: Shadow of the Erdtree

Bugün gerçekleştirilen yeni duyuru ile beklenen Elden Ring genişlemesi, Shadow of the Eldtree duyuruldu. Her ne kadar şimdilik sadece bir görsel yayınlanmış olsa da, düğmeye basıldığını görmek elbette çok büyük heyecan yarattı.

“Yüksel, Kararmış ve birlikte yeni bir yolda yürümemize müsaade et. ELDEN RING için yaklaşan genişleme Shadow of the Eldtree şu anda geliştiriliyor. Umarız Lands Between’deki yeni maceralar için sabırsızlanıyorsunuzdur.”

Şu an için bizlere neyin sunulacağını bilmiyoruz. Çünkü, Fromsoftware herhangi bir detay vermiş değil. Ancak Summer Game Fest sırasında ilk detayları öğreneceğimizi tahmin ediyoruz. En azından bir fragman görürüz. Beklentiler ise elbette haritaya, hikaye ile bağlantılı yeni bir bölgenin eklenmesi yönünde. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version