Elden Ring Genişlemesi Hakkında Güncel Açıklama

Ölme eşeğin, ölme...

FromSoftware çatı şirketi Kadokawa, Elden Ring genişlemesi hakkında güncel açıklama yaptı. Peki ne dedi? Shadow of the Erdtree için ne kadar bekleyeceğiz? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Bir Öğretmen Tarih Dersini Assassin’s Creed ile Anlattı


Geçtiğimiz aylarda yeni Armored Core oyunu ile karşımıza çıkmış olan FromSoftware, halihazırda Elden Ring genişlemesi üzerinde çalışıyor. Şu an için hakkında herhangi bir yeni şey öğrenemediğimiz Shadow of the Erdtree için ortaya atılan iddialar, bu ay içerisinde buluşacağımıza işaret ediyordu. Ne var ki bu zamana kadar ne geliştirici stüdyo, ne de yayıncı konumunda Bandai Namco Entertainment tarafından yapılmış açıklama yoktu.

Elden Ring Genişlemesi Hakkında Güncel Açıklama: Epey Bekleyeceğiz Gibi

Yakın bir zaman önce Japonya menşeli yayıncı tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa, çıkış tarihi konusu belirsizliğini koruyor ve bekleyişimiz daha da sürecekmiş gibi görünüyor. FromSoftware çatı şirketi Kadokawa tarafından geride bıraktığımız çeyreğe ilişkin olarak yayınlanan finansal raporun FAQ (Sıkça Sorulan Sorular) kısmında, “Elden Ring içeriğinin geliştirilmesi üzerinde sıkı çalışıyoruz, ama şu anda bir çıkış tarihi açıklamadık.” açıklamasına yer vermiş olduğu görülüyor.

PlayStation Mağazasındaki Oyunlara Zam Gelmeye Devam Ediyor

Finansal raporda ayrıca Armored Core 6: Fires of Rubicon ve Elden Ring oyunlarının başarılı satış grafiği ile şirketin elde ettiği kârın beklentileri aştığına yer verilir iken, Elden Ring için istikrarlı satışının devam ettiği de söyleniyor. Bu bağlamda, bizi Lands Between diyarına götürmüş olan oyunun bu çizgisinin korunması ve hatta bir adım öteye taşınabilmesi için çaba sarf edilmeye devam edildiği de belirtiliyor. Bu çabaların arasında, genişleme paketi Shadow of the Erdtree de varmış.

Diğer yandan, yakın bir zaman önce SteamDB sayfasında ilginç gelişmelerin yaşandığını da söyleyelim. Kayıtlara göre, oyunun Steam sayfasına ‘qa-release’, ‘qa-debug’, ‘dev-release’ ve ‘dev-bug’ etiketlerinin eklendiği görülebiliyor. Bu, hem stüdyo içinde hem de harici test görevlilerinin katılımı ile kalite kontrol aşamasından geçmekte olduğuna işaret ediyor.

Exit mobile version