Elden Ring 1.04 Güncellemesi Yayınlandı

Oyunun yeni güncellemesini indirmeyi unutmayın!

Elden Ring 1.04 Güncellemesi Yayınlandı

Elden Ring 1.04 güncellemesi bütün platformlar genelinde yayınlandı. Yeniliklerin yanı sıra, büyüler, silahlar ve silah yetenekleri için birtakım ayarlamalar ve hata çözümlemeleri söz konusu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Elden Ring İzometrik Açıdan Hoş Görünüyor


Gelmiş geçmiş en büyük FromSoftware oyunu olan Elden Ring, son dönemde gündemden düşmemeye devam ediyor. On iki milyon satış barajını geçerek önemli bir başarıya imza atmıştı. Stüdyonun önceki oyunlarının aksine tam bir açık dünya oynanış sunan Elden Ring için yeni güncellemeler de yayınlanmaya devam ediliyor.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz ayın ortalarında 1.03 güncellemesi yayınlanmıştı. Yardıma çağırabileceğimiz yeni yapay zeka karakterlerinin eklenmiş olmasının yanı sıra, senaryo boyunca karşılaştıklarımızı haritada işaretleyebilmenin mümkün olması, bazı yapay zeka karakterleri için yeni görev aşamalarının getirilmesi gibi dikkate değer yenilikler vardı. Ayrıca oyunun genelinde birçok büyü ve silah için dengeleme ayarlamalarının yapıldığınız ve teknik hatanın da giderildiğini görmüştük.

Elden Ring 1.04 Güncellemesi Detayları

Bugün ise 1.04 versiyonlu yeni bir güncelleme daha yayınlandı. Bandai Namco Entertainment ve FromSoftware tarafından yayınlanan güncelleme notlarına göre kamerayı otomatik döndürme fonksiyonunu açıp kapatma seçeneğinin yanı sıra Patches karakteri için de birkaç etkinlik fazı eklenmiş.

Bunların dışında, oyunun genelinde Colossal silahlar için çeşitli ayarlamalar sağlanmış. Colossal kılıçların ve silahların saldırı hızları, çift elle kullanılanların saldırı hasarı ve Great Sword, Great Hammer, Great Axe, Great Spear ve Halberd silah sınıflarıyla birlikte fiziksel bloke etme oranı ve koruma takviyesi arttırılmış.

Grafted Blade Greatsword ve Devourer’s Scepter’ın hasarı arttırılmış iken, Albinauric Staff ve Dragon Communion Seal’ın da büyüler ile oluşturulmuş durum etkisinin çapı ve yüksek oranda bloke etme özelliği olan silahlar için de Greatshield Talisman etkisi de düşürülmüş.

Güncelleme notlarında büyü ve silah yetenekleri için de birçok ayarlamalar yapılmış iken, oyunun genelindeki birçok hata çözümlemesi de uygulanmış olarak görünüyor. Halihazırdaki tüm detaylara buradan göz atabilirsiniz.

Elden Ring Konusu

Erdtree kaynağı olan Elden Ring, Queen Marika the Eternal tarafından hüküm sürülen diyarlar arasında parçalara ayrılmış ve her bir evlat ve yarı tanrı da Great Runes adı altında bir parça alıyor. Ne var ki bu durum, The Shattering adı altında yeni bir savaşın başlamasına neden oluyor. Biz ise Queen Marika the Eternal evlatlarını ve yarı tanrılarını ortadan kaldırarak, Elden Ring parçalarını toplamak ve nihayetinde Elden Lord olmak için mücadele veriyoruz.

Exit mobile version