eFootball Oynanış Videosu Yayınlandı

Konami’nin Pro Evolution Soccer serisini yeniden markalaştırması sonucu ortaya çıkan eFootball, yakın bir zamanda yeni bir oyun motoru (Unreal Engine 4) ile piyasaya çıkacak. eFootball oynanış videosu, oyundan neler beklemeniz gerektiğine ışık tutuyor.


Benzer İçerik: FIFA 22 Oynanış Videosu Yayınlandı


eFootball Oynanış Videosu Neler Sunuyor?

Konami tarafından yayınlanan resmi oynanış videosu, yeni oyunun nasıl görüneceği ve yeniden yapılandırılmış hücum ve savunma kontrolleri ile neler yapabileceğinizi gösteren altı dakikalık bir fragmandan oluşuyor.

eFootball Hakkında

 

Winning Eleven ismi ile hayatımıza giren futbol serisi, daha sonrasında Pro Evolution Soccer (PES) ismi ile hayatına devam etmişti.

Müthiş başarılar yakalayan PES 2006 ve PES 2013 gibi girişimlerden sonra seri bir tür duraklama dönemine girmişti. Konami, devasa rakibi FIFA karşısında teklemeye başlamış ve bir adım geride kalmıştı.

Geçtiğimiz sene yeni oyun çıkarmama kararı alan Konami, farklı bir konsept ile oyuncuların karşısına çıkacağının sinyalini de vermişti. Daha iyi grafikler ve oynanış vaat eden şirket, bugün beklenmedik bir kararın altına imzasını attı.

Aslında birkaç yıldır PES serisi, eFootball Pro Evolution Soccer olarak piyasaya çıkıyordu. Konami, bundan sonra serinin isminin tamamen eFootball olarak değiştirildiğini duyurdu. PES ismi tarihe karışırken, oyunun sunduğu model de değişti.

Oynaması ücretsiz ve Unreal Engine‘de tamamen yeniden inşa edilen eFootball, önümüzdeki sonbahar tüm dünyada aynı anda yayınlanacak ve PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One, Windows 10 ve Steam üzerinden oynanabilecek. Android ve iOS sürümleri de masaüstü ve konsol sürümlerinin hemen ardından gelecek.

Ücretsiz olarak piyasaya çıkacak olan yapım, her sene alacağı güncellemeler ile gelişmeye devam edecek. Yani Konami, her sene yeni bir oyun çıkarmaktan vazgeçmiş görünüyor.

Onun yerine Live Service adı verilen yapıya geçiş yapıyor. Bu yapıda, oyun bir platform olarak oyunculara sunuluyor. Yapılan güncellemeler ve etkinliklerle oyun geliştiriliyor, canlı tutuluyor.

Exit mobile version