eFootball 2022 Ücretsiz Olarak Yayınlandı

Konami Digital Entertainment kısa bir süre önce eFootball 2022 hakkında bazı açıklamalar yaparak yeni oyunun tamamen ücretsiz bir şekilde yayınlanacağını duyurmuştu. eFootball 2022, futbolseverler tarafından şu andan itibaren indirilebilir durumda!


Benzer İçerik: FIFA 22 En İyi Türk Oyuncular Listesi


eFootball 2022 Ücretsiz Olarak Oyuncularla Buluştu

Bir süredir eFootball Pro Evolution Soccer ismi ile piyasaya çıkan PES serisi, Konami tarafından alınan hiç de beklenmedik bir kararla birlikte eFootball olarak revize edilmişti.

Nitekim geçtiğimiz sene yeni oyun çıkarmama kararı alan Konami, farklı bir konsept ile oyuncuların karşısına çıkacağına yönelik sinyaller vermişti. Bu bakımdan Unreal Engine ile yeniden inşa edilen eFootball 2022, bugün itibarıyla ücretsiz bir şekilde futbolseverler ile buluştu. Ücretsiz olarak piyasaya çıkan yapım, her sene alacağı güncellemeler ile gelişmeye devam edecek.

Yeni oyun, aşağıdaki platformlarda şu andan itibaren ücretsiz olarak indirilebilir durumda:

Yapılan lansmanın sonbahardaki ilk büyük ve ücretsiz güncellemeden önce fikir vermesi amaçlanan bir nevi erken erişim sürümü mahiyetinde olduğunu açıklayan şirket, lansman sırasında çeşitli kampanyaların düzenleneceğini de duyurdu.

Ayrıca yeni oyunda konsollar arası eşleşme özelliğinin bulunacağı da belirtildi. Böylece PS5, PS4, Xbox Series ve Xbox One sahipleri birbirleri ile oynayabilme desteğine sahip olacaklar.

Oyunla ilgili daha çok ayrıntıya ulaşmak ve merak ettiğiniz konular hakkında bilgi sahibi olmak için buradaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca oyunu hemen indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.


eFootball 2022 İndir


Minimum Sistem Gereksinimleri Neler?

Önerilen Sistem Gereksinimleri Neler?

 

Exit mobile version