eFootball 2022 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

eFootball 2022 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

eFootball 2022 sistem gereksinimleri belli oldu. Haliyle yeni oyunu bilgisayarınızda oynayıp oynayamayacağınızı öğrenebileceksiniz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: eFootball 2022 Oynanış Detayları


Japonya menşeli oyun yayıncısı Konami, yaptığı duyuru ile ünlü PES serisinin adının eFootball değiştirilerek kısmen ücretsiz olarak yayınlanacağını müjdelemişti. Ne var ki oyundaki bazı içeriklerin de ücretli satılması ile oyunculara istedikleri deneyimi oluşturmaları için özgürlük tanınacağı da belirtilmişti.

Bu sayede oyuncular her sene yeni bir oyun almak yerine, sadece çeşitli güncellemeler ve benzeri detaylara para ödeyecekler. Hal böyle olunca, Konami’nin de yeni özellikleri geliştirmek için bolca zamanı olacak.

30 Eylül 2021 tarihinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak olan oyunda, ücretsiz olarak oynanabilen eFootball Creative League, Tour Event, Challenge Event, Online Quick Match ve Online Match Lobby modları olacak.

Dahası ise eSports desteği ile mobil, konsol veya PC fark etmeksizin dünyanın dört bir yanındaki oyuncular ile karşılaşabilip, ligler ve kulüpler ile yapılan işbirlikleri kapsamında düzenlenecek olan resmi turnuvalara da katılabilecekler.

eFootball 2022 Sistem Gereksinimleri Hakkında Detaylar

Japonya menşeli yayıncı, bugün yaptığı yeni duyuru ile eFootball 2022 sistem gereksinimlerini de duyurdu. Buna göre, oyunu bilgisayarında oynayacak olan oyuncuların en aşağı AMD FX 4350 950 veya Intel i5-2300 işlemcili, 8 GB bellekli ve NVIDIA GTX 660Ti veya Radeon HD 7790 ekran kartlı bir sisteme ihtiyaçları olacak.

Çıkışına az bir zaman kalmış olan eFootball 2022 oyununun resmi sistem gereksinimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version