eFootball 2022 Önümüzdeki Ay Mobile de Geliyor

Merak edilen açıklama sonunda yapıldı...

eFootball 2022 Önümüzdeki Ay Mobile de Geliyor

eFootball 2022 önümüzdeki ayın başlarında mobil cihaz kullanıcılarıyla da buluşacak. Japonya menşeli yayıncı tarafından yapılan açıklama ile net tarih en sonunda verildi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: eFootball Championship Turnuvası Haziran Ayında Başlayacak


Konami eFootball 2022 duyurusunu yaptığında ev konsolları ve PC platformunun yanı sıra, Android ve iOS tabanlı cihazılar için de yayınlanacağını belirtmişti. Ancak oyunun çıkışının ardından Steam mağazasında ‘psikolojik korku’ etiketi almaya kadar giden sıkıntılı durumun olumluya çevrilmesini öncelikli hale getiren Konami, mobil versiyonunu geri plana atmıştı.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay Erken Erişim versiyonundan çıkış anlamına gelen 1.0.0 versiyonlu güncelleme yayınlanmış ve düzlüğe çıkışın ilk büyük adımı atılmıştı. Geride elbette giderilmesi gereken teknik sorunlar ve eksiklikler var, ama zamanla bunların da ortadan kaldırılacağını tahmin ediyoruz.

eFootball 2022 Mobil Cihazlar için Ne Zaman Geliyor?

Peki tüm bunlar olurken, mobil cihaz kullanıcılarının eFootball 2022 macerası ne zaman başlayacak? Japonya menşeli yayıncı tarafından yapılmış olan açıklamayla, 1.1.0 versiyonlu güncellemenin yayınlandığı 2 Haziran 2022 Perşembe günü Android ve iOS tabanlı mobil cihaz kullanıcıları da yeşil sahalara çıkmış olacaklar.

Resmi sayfa üzerinden yapılan duyuru ile 16 Haziran 2022 Perşembe günü başlayacak olan ikinci sezon için de hazırlıkların yapıldığından bahsedilmiş. Bunun öncesinde ise, 30 Mayıs – 2 Haziran 2022 tarihleri arasında bir bakım süreci olacakmış. Tamamlanana kadar ise bazı ligler ve takımlarla birlikte hazırlık maçları oynanabilecek iken, Beginner zorluk seviyesi ve on dakikalık maç süresi de eklenecekmiş.

1.1.0 versiyonlu güncellemenin yayınlanması ile çevrimiçi maçlardaki kazan-kaybet kararları geliştirilecek ve sunucu kapasitesi arttırılacakmış. Buna ek olarak, ev konsolları ve mobil cihazlar için veri paylaşımı gibi yenilikler için de hazırlıklar yapılacakmış.

Son olarak, oyunun resmi duyurusu sırasında, mobil cihaz oyuncularının PC ve konsol oyuncuları ile rekabet ederken tercihe bağlı olarak kullanabilecekleri kontrol aparatı desteği ve buna bağlı olarak çapraz platform desteğine mobil cihazların da dahil edilmesinden bahsedilmişti. Bakalım bu karar güncelliğini koruyor mu? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version