eFootball 2022 Güncelleme Tarihi Ertelendi

0.9.1 güncellemesinin Kasım ayının başlarında yayınlanacağı söyleniyor.

eFootball 2022 Güncelleme Tarihi Ertelendi

eFootball 2022 güncelleme tarihi ertelendi. Normalinde önümüzdeki hafta yayınlanması bekleniyordu, ama şu anda herhangi bir net tarih verilemiyor. Konami, ertelenme kararının neden alındığına dair açıklama yapmayı ihmal etmedi. Detaylar haberimizin içeriğinde.


İlginizi Çekebilir: eFootball 2022 Sistem Gereksinimleri


Japon oyun devinin yayıncılığını yaptığı ünlü futbol serisi bu sene, bu sene radikal bir değişiklikle kısmi olarak ücretsiz yayınlanmıştı. Bazı modlarının ücretli olarak yayınlanacak olması ile oyunculara istedikleri deneyimin sunulmasının amaçlandığı eFootball 2022, bir nevi Erken Erişim sürümü ile 30 Eylül 2021 tarihinde PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series kullanıcıları ile buluşturulmuştu. Bu sürümün, 0.9.1 versiyonlu ilk büyük güncelleme öncesinde bir fikir vermesi amaçlanıyordu.

Sunduğu yenilikler ile merak edilen futbol oyunu, yayınlanması ile hem eleştirmenlerin hem de oyuncuların yoğun tepkisine neden olmuştu. Öyle ki teknik sorunları, karakter modellemeleri, kısıtlı oyun içeriği ve daha birçok etken ile ilk günden Steam mağazasının en kötü oyunu özelliğini almıştı.

eFootball 2022 Güncelleme Tarihi İleriye Atıldı

Karakter modellemelerinin ürkütücülüğü ile yakın bir zaman önce Psikolojik Korku Oyunu etiketi de kazanan eFootball 2022 için özür dileyen Konami, yakın bir zaman önce de Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile ilk büyük güncellemenin ertelendiğini duyurdu.

Sorunların mümkün olan en kısa sürede çözüme kavuşturulabilmesi için sıkı çalışıldığını belirten Konami, oyuncuların yaptığı geri dönüşler ışığında sorunların büyük bir kısmını kabul ettiğini duyurmuştu. Her ne kadar ele alınacak olan sorunlar merak ediliyor olsa da, öncelikli olarak karakter modellemelerinin üzerine düşülmesi bekleniyor. Akabinde ise fizik tarafındaki sorunlar gündeme gelebilir.

Japon oyun devinin eFootball 2022 güncelleme tarihini ertelemesi, bilhassa serinin hayranlarını meraklandırmış durumda. Eğer bekleyişin ardından yayınlanan güncelleme olumsuzlukları büyük ölçüde giderir ise, bu durum her açıdan olaylı futbol oyununun yeniden doğmasını sağlayabilir. Haliyle oyuncuların da büyük ölçüde geri dönüş yapmasına vesile olabilir. Bunun için tabii ki beklemek ve yaşanacak olan gelişmeleri görmek olacak.

Peki siz eFootball 2022 hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyunu deneyimleme fırsatınız oldu mu? Düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version