eFootball 2022 0.9.1 Güncellemesi Yayınlandı

Bakalım güncelleme ile futbol oyunu adam olma yoluna giriyor mu?

eFootball 2022 0.9.1 Güncellemesi Yayınlandı

Geçtiğimiz haftalarda ertelenen eFootball 2022 0.9.1 güncellemesi bugün itibarıyla yayınlandı. Bütün platformlarda eş zamanlı olarak yayınlanan güncellemenin detaylarını, haberimizde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: eFootball 2022 Sistem Gereksinimleri 


eFootball 2022 0.9.1 Güncellemesi Detayları

Konami firmasının başı şu ara eFootbal 2022 ile derde girdi. Ücretsiz olarak 30 Eylül 2021 tarihinde PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için yayınlanan oyun, yaşattığı bir sürü sorun nedeniyle bir hayli olumsuz geri dönüş almıştı. Steam mağazasının en kötü oyunu konumunda bulunan eFootbal 2022 ile ilgili memnuniyetsizlik devam ederken, normalinde geçtiğimiz hafta içerisinde yayınlanması beklenen 0.9.1 güncellemesi de ertelenmişti.

Ne mutlu ki v1.0.0 olarak nitelendirilen tam sürüme geçiş öncesinde fikir vermesi amaçlanan bu güncelleme, bütün platformlarda eş zamanlı olarak yayınlandı. Aşağıdan göz atabileceğiniz güncelleme, her ne kadar tam bir cilalama özelliği taşımıyor olsa da, buradaki detaylardan da görebileceğiniz üzere birçok sorun çözümlenmiş durumda iken, halen üzerinde çalışılan çözümlemelerin de olduğunu söylemeden geçmeyelim. Ancak her yeni güncellenin daha başka sorunlara kapı açabildiğini de görmüştük.

eFootball 2022 v1.0.0 Güncellemesi Ertelendi

Japon oyun devi, 0.9.1 güncellemesinin yayınlanması öncesinde bir bildiri yayınladı. Bildiride söylenenlere göre, esasen 11 Kasım 2021 tarihinde yayınlanması planlanan v1.0.0 güncellemesinin 2022 yılının İlkbahar mevsimine alındığı da resmi olarak duyuruldu.

PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için eş zamanlı olarak yayınlanması beklenen tam versiyona geçiş güncellemesi, eFootball 2022 oyununa güçlenip orijinal bir takım ile oynayabileceğiniz yeni bir oyun modu dahil yeni içerikler ve mobil cihazlar için destek getirecek. Ne var ki beklentilerin tam anlamıyla karşılanabilmesi için biraz zamana ihtiyaç duyulmasından dolayı bir erteleme kararı alınmış.

Son olarak, eFootball 2022 Premium Player Pack için ön-siparişte bulunan kullanıcıların ön-siparişlerinin iptal edileceği ve ödedikleri miktarın da eksiksiz olarak taraflarına iade edileceği de duyuruldu. Ücretli olan bu versiyonun içeriğinde v1.0.0 güncellemesi sonrasında kullanabileceğiniz 2.800 eFootball kredisi ve altı adet “Şans Anlaşması” kontratı bulunacak.

Exit mobile version