EA ve Koei Tecmo, Yeni Bir Oyun için İşbirliğine Gittiler

EA Originals etiketini taşıyacakmış...

EA ve Koei Tecmo, Yeni Bir Oyun için İşbirliğine Gittiler

EA ve Koei Tecmo, özgün bir fikri mülkiyet için el ele verdiler. Şimdilik hakkında pek bir bilgi bulunmayan oyunun, bu ay içerisinde duyurulacağı söyleniyor. Gizemli oyun ile ilgili ilk söylenenler ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Electronic Arts, Dört Oyun Sunucusunu Kapatacakmış


Oyun sektöründeki büyük şirketlerin yeni bir oyun, yeni bir sosyal faaliyet veya yeni bir teknolojik ürün üzerinde çalışmak için ortaklık anlaşması imzaladığını epeyce görmüştük. Bunların en yakın olanı ise, Logitech ve Tencent ikilisinin yeni bir bulut tabanlı oyun cihazı için sürdürdükleri çalışma oluyor.

EA ve Koei Tecmo, Özgün Bir Fikri Mülkiyet için Birlikte Çalışıyorlar

Bugün yapılan yeni duyuru ile EA ve Koei Tecmo, Japon oyun devinin dahili stüdyosu olan Omega Force tarafından geliştirilmekte olan yeni bir büyük bütçeli yeni nesil bir avcılık oyunu üzerinde çalıştıklarını ortaya koydu. EA Originals etiketi ile yayınlanacak olan oyun ile ilgili olarak, yayınlanan bir konsept sanat çalışması dışında pek fazla bir bilgi bulunmuyor, ama ay içerisinde ilk detayların paylaşılacağı söylenmiş. İlk ihtimal ise hafta sonunda başlayacak olan Tokyo Game Show 2022 olarak görülüyor.

Henüz duyurusu yapılmamış olan bu gizemli oyun, Feodal Japonya döneminin fantastik bir versiyonunda geçecekmiş. Bütünüyle özgü olacak olmasının yanı sıra, Capcom tarafından yayıncılığı yapılan Monster Hunter serisine rakip olarak düşünüldüğü söyleniyor. Koei Tecmo ayrıca beklenmedik ve yenilikçi mekanikler içereceği yönünde de açıklamalarda bulunmadan geçmedi.

Geliştirici konumunda bulunan Omega Force, Dynasty Warriors, Warriors Orochi ve Samurai Warriors ve aynı türdeki Hyrule Warriors ve Fire Emblem Warriors ile de tanınıyor. Bununla birlikte Attack on Titan gibi devasa insansı titanları bertaraf etmeye çalıştığımız avcılık tarzındaki oyunlara daha yatkın olduğu da söylenebilir.

Amerika menşeli yayıncının EA Originals etiketi, bildiğiniz gibi bu zamana kadar son derece kaliteli bağımsız oyunları desteklemişti. Mesela The Game Awards 2021 şovunda Yılın Oyunu ödülünü kapmış olan It Takes Two bunlardan bir tanesi. Aynı şekilde yine Hazelight stüdyosu tarafından geliştirilmiş olan A Way Out da bu listeye dahil. Bakalım sıradaki oyun da bu listeye eklenebilecek mi? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version