EA Sports FC Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Tahmin edilebilir bir tarih aslında...

EA Sports FC Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Bildiğiniz gibi FIFA 23 sonrasında EA Sports, EA Sports FC markası ile yoluna devam edecek. Electronic Arts tarafından yayınlanacak oyun için geride bıraktığımız zamanda pek çok tanıtım yapılmıştı. Esas tanıtımın ise bu ay içerisinde yapılması bekleniyor iken, EA Sports FC çıkış tarihi sızdırıldı.


İlginizi Çekebilir: EA Sports ve CONMEBOL, Ortaklık Anlaşması İmzaladılar


EA Sports FC Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Söz konusu sızıntının kaynağında, Dealabs forumlarından billbil-kun var ve 29 Eylül 2023 tarihi işaret edilmiş. Kendisinin bilhassa PlayStation Plus sızıntıları ile ne kadar iyi bir performans sergilemesine ek olarak, geçtiğimiz senelerdeki FIFA oyunlarının da yakın tarihlerde satışa sunulduğunu göz önünde bulundurduğumuzda takviminizden belirtilen tarihi şimdiden işaretleyebilirsiniz.

billbil-kun, çıkış tarihinin yanı sıra Ultimate Edition hakkında da bilgiler aktarmış. Önceki FIFA oyunlarında olduğu gibi bu sürüm de oyuncular erken erişim hakkı sunacak. Ne var ki FIFA oyunları üç günlük avantaj sağlar iken, EA Sports FC Ultimate sürümünün bir hafta öncesinden erişim hakkı sunacağı söylenmiş.

Aslına bakarsanız, bu haberimizde sizinle paylaştığımız sızıntıların zamanlaması çok da büyük bir sürpriz olmadı. Çünkü Electronic Arts ile EA Sports, yeni markanın ilk oyununun tanıtımını bu ay içerisinde gerçekleştirecek ve merak edilen tüm detayları en nihayetinde öğrenebileceğiz.

EA Sports FC Ultimate Team modunda bu yıl kadın oyuncular da olacak iken, topluluk futbolunu da geliştirmek isteyen EA Sports ile Birleşik Krallık Futbol Vakfı ile ortak olarak finanse edilen yatırım ile EA Sports FC Futures da yeni oyunda karşımıza çıkacak.

Son olarak, yeni oyunda İngiltere Birinci Ligi ve La Liga haklarını almış iken, Juventus FC ve Güney Amerika’daki dünyanın en eski kıtasal futbol federasyonu ve futbol yönetim organı olan CONMEBOL ile de ortaklık anlaşması da imzalanmıştı.

Exit mobile version